Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Gardoş a revenit în forţă şi a plecat în cantonament cu Universitatea Craiova: "În ultimii ani, am tot avut ghinion"

VIDEO | Florin Gardoş a revenit în forţă şi a plecat în cantonament cu Universitatea Craiova: "În ultimii ani, am tot avut ghinion"
Comentarii

Universitatea Craiova e cea mai harnică din Liga I şi la plecarea în cantonament. Cu tot cu Nistor, cu Piglicelli şi cu noul antrenor principal, Papură, oltenii au plecat pentru 18 zile în Antalya.

"Mie îmi e dor de muncă, pentru că, nu ştiu de ce, dar în ultimii ani parcă ăsta a fost ghinionul meu. Mai ales în momentul ăsta am mare nevoie de perioada de cantonament. Din punct de vedere medical, sunt aproape de sută la sută. Singurele lucruri pe care nu am putut să le fac au ţinut de de adversitate 1 vs 1, în rest, am bifat tot ce se putea bifa sigur.

Doamne ajută să fiu bine, să fiu sănătos. Tot asta îmi doresc de câţiva ani încoace, 2-3 ani, şi nu pot să îmi explic de ce nu am avut 6 luni în care nu am avut nicio problemă. Când am fost ok cu picioarele, mi-am rupt nasul, deci tot timpul a fost ceva. Sper să fie un an în sfârşit în care să nu mai am nicio problemă.

Nu sunt genul de om care să spun mereu că am avut momente grele, chiar dacă poate în momentul respectiv nu s-a ştiut sau nu s-a văzut, dar cred că este important în viaţă să nu renunţi. Altfel, nu ai cum să câştigi.

(n.r. Nu ai apucat să lucrezi cu Piţurcă) Nu pot să zic că este un regret. Am avut oportunitatea să lucrez fix acum 10 ani când am fost la Steaua. Poate mi-ar fi fost mai greu acum. Având familie, având copil, poate mi-ar fi fost un pic mai greu. A fost mereu discuţia cu cantonamentele, dar mie îmi pare rău că a plecat. Aveam o relaţie bună, important pentru mine este că sunt aici. Sunt în cantonament. Şi cu domnul Papură m-am înţeles mereu bine" , a declarat Florin Gardoş.

Afla mai multe despre: gardos 

viewscnt
Articole similare