Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Gardoş la o altă echipă din Liga 1? În ce condiţii se poate face mutarea: ”Am avut discuţii”

VIDEO | Florin Gardoş la o altă echipă din Liga 1? În ce condiţii se poate face mutarea: ”Am avut discuţii”

CSM Poli Iași

Comentarii

Florin Gardoş ar putea ajunge la Poli Iaşi. A confirmat-o chiar fostul fundaş de la FCSB şi U Craiova, dar şi actualul antrenor al moldovenilor, Flavius Stoican.

Gardoş a fost pus pe liber de Craiova, iar fostul internaţional încearcă să-ţi găsească echipă în străinătate. Cu toate acestea, fundaşul care a jucat la Southamtpon între 2014 şi 2018 a explicat: "Am discutat cu domnul Flavius Stoican zilele trecute, dar inca nu m-am gandit. Mai am ceva variante si mai astept. Nu vreau sa ma grabesc, dar iau in calcul orice varianta. Mai am oferte si din Liga I, dar e putin probabil sa merg. Daca ar fi sa raman in prima liga, probabil ca cele mai mari sanse ar fi la Iasi" a spus Gardoş pentru Pro Sport.

”Am avut discuţii şi cu oficialii clubului Craiova şi cu jucătorul. Ne-am exprimat dorinţa de a veni Florin Gardoş. Important e ca el să vină cu sufletul. Eu am nevoie de oameni care vin cu sufletul la această echipă.  Este un jucător pe care eu îl doresc, dar să vedem dacă vrea şi el să vină la Iaşi” a explicat şi Flavius Stoican, antrenorul echipei Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: florin gardoş. poli iaşi 

viewscnt
Articole similare