Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Prunea a fost ofertat de Dinamo: ”Am avut contractul pe masă”. De ce a refuzat

VIDEO | Florin Prunea a fost ofertat de Dinamo: ”Am avut contractul pe masă”. De ce a refuzat

Fotbal

Comentarii

Ofertat de Dinamo, Prunea spune că a refuzat propunerea ”câinilor”, deoarece şi-ar dori ca în momentul în care revine la echipa din Ştefan cel Mare să poată face performanţă, lucru imposibil la ora actuală.

”La Dinamo sigur că este un an în care s-a ratat din nou obiectivul, din păcate, Rednic are timp să reconstruiască echipa, a adus jucători destul de buni, acum are timp până în vară să facă într-adevăr o echipă. Dar trebuie, sigur, grijă mare că Doamne fereşte, pierzi un meci, două, după aceea presiunea este mare şi nu prea mai ai linişte”, a Florin Prunea.

Alexandru David ar putea pleca de la Dinamo. Prunea spune că a fost ofertat de echipa din Ştefan cel Mare, dar a declinat propunerea. ”Eu am avut ofertă clară, pe masă, puteam să semnez dar nu pot să mă duc în orice condiţii.  Dacă mă voi întoarce vreodată la Dinamo, mă întorc să fac performanţă.”

FC Dinamo Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Dunărea Călăraşi, în prima etapă a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Nistor, în minutul 24, şi Montini, în minutul 90+4.

Afla mai multe despre: pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare