Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Prunea confirmă posibila despărţire de unul dintre golgeteri. "Nu poţi să obligi un jucător. Fiecare îşi alege drumul cum consideră"

VIDEO | Florin Prunea confirmă posibila despărţire de unul dintre golgeteri. "Nu poţi să obligi un jucător. Fiecare îşi alege drumul cum consideră"

Fotbal

Comentarii

Înaintea partidei cu CFR Cluj, preşedintele celor de la Dinamo Bucureşti, Florin Prunea, a recunoscut că existe şanse ca atacantul italian Mattia Montini să părăsească "haita" în perioada următoare.

S-a zvonit, în ultimele zile, că mai mulţi jucători de la Dinamo s-au interesat despre modul în care pot deveni liberi de contract, în condiţiile în care nu şi-au primit salariile pe o lună sau două. Unul dintre ei ar fi fost italianul Mattia Montini, cel care se recupera după o accidentare mai veche. Cândva golgeter în "Ştefan cel Mare", se pare că singurul său gând actual este să părăsească echipa lui Dusan Uhrin Jr., mai ales că îi expiră contractul vara viitoare. De la 31 decembrie, când intră în ultimele şase luni de contract, Montini poate negocia cu orice club doreşte.
 
"El este la final de contract. Dacă va dori să continue cu noi, foarte bine. Dacă nu, nu poţi să obligi un jucător să semneze şi să îl ţii cu forţa. Au şi ei drepturile lor, fiecare îşi alege drumul cum îl consideră în viaţă. Noi ne dorim să continue la noi, dar vom vedea", a declarat fostul portar.
 
Atacantul italian în vârstă de 27 de ani a ajuns la Dinamo în noiembrie 2018, din postura de jucător liber de contract, după o experienţă ratată la Bari. Din acel moment, în cele 36 de partide disputate în tricoul "câinilor", Montini a marcat de 16 ori, iar cota sa de piaţă este de 1 milion de euro.
 
 
 

Afla mai multe despre: fotbaldinamomontini 

viewscnt
Articole similare