Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Prunea continuă războiul cu fanii şi trece la ameninţări: "Erau sub influenţa drogurilor! Lucrurile nu rămân aşa!" Nici Mircea Rednic nu a scăpat

VIDEO | Florin Prunea continuă războiul cu fanii şi trece la ameninţări: "Erau sub influenţa drogurilor! Lucrurile nu rămân aşa!" Nici Mircea Rednic nu a scăpat

Dinamo București

Comentarii

Preşedintele clubului Dinamo, Florin Prunea, continuă războiul de la distanţă cu fanii grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. Fostul portar îi acuză pe anumiţi fani că se droghează şi susţine că aceştia sunt manipulaţi de alte persoane din afara clubului.

Florin Prunea s-a referit, mai întâi, la starea lui Eugen Neagoe "Veşti bune şi mă bucur că a depăşit momentele critice. Am vorbit cu el acum două ore la telefon, diseară o să-l şi vizităm, veşti bune ca să zic aşa.

Vom vedea (n.r. - cine va conduce echipa la meciul cu CFR). Deocamdată nu ne gândim la... Ne gândim să fim alături de el, el rămâne parte din familia Dinamo, indiferent ce se întâmplă. E o sitiuaţie extrem de delicată şi nu mi s-ar părea corect să vorbesc despre un alt antrenor atâta timp cât antrenorul pe care l-am avut este în situaţia în care este. Chiar el a făcut un prim pas aseară să discutăm, i-am spus deocamdată trebuie să te linişteşti. E conştient că trebuie să se gândească acuma la el şi la familia lui, să lase la o parte celelalte lucruri care s-au întâmplat, care nu vor rămâne aşa.

Dacă în momentul de faţă o autoritate din această ţară nu se autosesisează şi nu caută instigatorii la ceea ce s-a întâmplat de câteva luni bune la acest club, înseamnă că suntem o ţară care ne merităm soarta. Lucrurile nu trebuie să rămână aşa, instigatorii se ştiu, nu trebuie să spun eu, nu generalizez, pentru că am primit azi foarte multe mesaje de la dinamovişti adevăraţi, dar sunt o masă de manevră şi nu mai trebuie să ne ferim şi trebuie să spunem adevărul, care sunt instigaţi şi sunt plătiţi, pentru că aici sunt interese foarte mari, politice, ca acest club să ajungă la cine nu trebuie. Am avut o întâlnire cu domnul Negoiţă astăzi şi i-am propus acest lucru şi a fost total de acord.

Şi dacă nu se vor lua măsuri, lucrurile vor degenera. Se vor întâmpla lucruri mult mai grave, pentru că nu trebuie să ascund faptul, la Constanţa când m-am dus în tribună erau 4-5 oameni care erau sub influenţa drogurilor, nu a băuturilor alcoolice, ca să nu mai ascundem aceste lucruri, să fie clar pentru toată lumea", a declarat Florin Prunea.

Florin Prunea nu l-a uitat nici pe Mircea Rednic, căruia îi cere să îi dea pace clubului Dinamo.

"Fac un apel public către suporterii adevăraţi ai lui Dinamo, să ne întâlnim împreună cu autorităţile şi să eradicăm această masă de manevră care există în momentul de faţă, să n-o mai ascundem. Şi mai fac un apel la o persoană. La Mircea Rednic, să se potolească. Este fost coleg de-al meu, ştie ce înseamnă, am văzut că nu are nici un fel de ieşire, mi s-ar fi părut corect faţă de colegul lui, de Eugen Neagoe, să aibă o ieşire să liniştească lucrurile şi fac un apel să ne lase în pace", a mai spus Prunea.

Afla mai multe despre: prunea 

viewscnt
Articole similare