Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Prunea, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo: "A venit momentul să nu mai stăm cu mâna întinsă"

VIDEO | Florin Prunea, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo: "A venit momentul să nu mai stăm cu mâna întinsă"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo joacă vineri cu Sepsi, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1. Înaintea acestei partide, Florin Prunea a avut un mesaj atât pentru jucători, cât şi pentru fani.

Oficialul "câinilor" a anunţat că Ionuţ Negoiţă a mai virat o parte din salarii, dar cu toate acestea nu sunt încă la zi jucătorii: "Astăzi s-au mai rezolvat din problemele financiare. Patronul nostru s-a ţinut de cuvânt şi a virat salariile băieţilor astăzi. O parte dintre ele. În cel mai scurt timp se va ajunge la zi, dar şi bonusurile. Din acest punct de vedere, băieţii sunt concentraţi şi trebuie să câştigăm mâine cele trei puncte pentru a trece pe locul de play-off"

Totuşi, Prunea le atrage atenţia jucătorilor că în partida de mâine nu trebuie să se gândească la bani, trebuie să se gândească la viitorul lor, căci un rezultat negativ i-ar putea scoate din cursa pentru locurile din playoff, ceea ce ar însemna al treilea an la rând când Dinamo joacă în playout. 

"I-am spus antrenorului şi o să le spun şi băieţilor. Ne jucăm, este mult spus viaţa, dar ne jucăm toţi o mare parte din carieră. Soarta clubului depinde şi de acest rezultat. Cred că a venit momentul să nu mai stăm cu mâna întinsă şi să ne facem singuri banii. Intrarea în play-off atrage anumite bonusuri. Fie că vorbim despre sponsori, fie că vorbim despre ticketing. Două meciuri cu FCSB, două meciuri cu Craiova, două meciuri cu CFR. Din punct de vedere al ticketingului nu sunt de neglijat", a mai spus Prunea. 

Afla mai multe despre: florin pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare