Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Prunea se teme: "Nimic nu este întâmplător în fotbal. O să fie o bătaie mare pentru salvarea de la retrogradare”

VIDEO | Florin Prunea se teme: "Nimic nu este întâmplător în fotbal. O să fie o bătaie mare pentru salvarea de la retrogradare”
Comentarii

Unul dintre idolii din Şoseaua Ştefan cel Mare, Florin Prunea a vorbit la finalul partidei Dinamo-CFR Cluj 0-3, despre situaţia extrem de gravă pe care o traversează echipa antrenată de Mircea Rednic.

Florin Prunea mărturiseşte că a fost printre primii care au tras semnalul de alarmă în privinţa problemelor foarte mari de la echipă: ”Nu, chiar că nu mă gândeam că Dinamo va ajunge în situaţia asta. Dar am fost printre puţinii care au tras semnalul de alarmă. Toată lumea vorbea de playoff, eu am spus să vorbim de lucruri serioase. Lucrurile devin din ce în ce mai serioase. Nu o să fie uşor să iasă. După aceea, când se va juca cu pistoalele pe masă la retrogradare... eu am jucat mulţi ani la retrogradare şi un playout este mult mai dificil ca în playoff. Şi situaţia din playout anul acesta nu va fi ca cea de anul trecut, când intri în playout cu un număr de puncte şi nu ai presiune. Când se înjumătăţesc punctele şi te trezeşti că eşti la un punct, două de ultimul loc.... o să vedeţi ce playout de foc va fi” avertizează Florin Prunea.

”Nimic nu este întâmplător în fotbal” spune fostul mare internaţional din Ştefan cel Mare. ”Cred că lucrurile sunt destul de clare, echipa trebuie să se adune şi să joace în playout. Cu şapte goluri în două meciuri nu ai cum să joci în playoff. N-ai cum!” crede Prunea care simte că şi în play-off lucrurile vor fi foarte complicate: ”Am văzut Voluntariul, care au un antrenor, Bergodi, care uşor uşor pune lucrurile la punct... O să fie o bătaie mare pentru salvarea de la retrogradare. Toate echipele care vor fi, de la locul 7 în jos, vor fi  pentru a rămâne în Liga I” explică fostul internaţional.

”Pe Negoiţă îl interesează echipa, ştiu asta pentru că ştiu bugetul de salariu şi am văzut documentele. Omul plăteşte. Cei care sunt aici trebuie să îşi asume răspunderea. Să îşi asume răspunderea. Mai puţină vorbă, să lase jucătorii, ca să nu mai fie atacaţi, că şi aşa îi atacă toată lumea, şi să dea drumul la treabă, la muncă. Aşa, e uşor să ataci, să dai vina numai şi numai pe jucători” continuă fostul oficial de la Poli Iaşi. ”Aici e vorba de competenţă şi de răspundere, atât şi nimic mai mult. Sigur, lucrurile sunt grave. Atacuri... echipa e atacată din toate părţile şi nu mi se pare în regulă. Echipa e atacată şi din interior. Trebuie să strângă rândurile, să muncească foarte mult, multă umilinţă, şi să facă puncte. Pentru ca dacă vă uitaţi pe programul lui Dinamo, programul este foarte greu” conchide legenda ”câinilor”.

Florin Prunea a început fotbalul la Dinamo Bucureşti în 1977. A evoluat la clubul din Ştefan cel Mare până în 1988, apoi a revenit în 1992 pentru saşe sezoane şi din nou în 2000 pentru încă două sezoane.

Fanii dinamovişti au scandat în finalul meciului  pierdut categoric acasă cu CFR Cluj, "Serie B, Serie B".  Dinamo e pe 11 şi poate coborî şi mai mult la finalul acestei runde. Formaţia alb-roşie aer un golaveraj negativ fără precedent: 17-29. Doar 18 puncte în 18 meciuri a acumulat echipa din Ştefan cel Mare

Afla mai multe despre: florin pruneadinamo bucureştiretrogradare 

viewscnt
Articole similare