Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Prunea şi-a ieşit din fire la conferinţă. Preşedintele lui Dinamo a început să ţipe şi i-a desfiinţat, pur şi simplu, pe fani

VIDEO | Florin Prunea şi-a ieşit din fire la conferinţă. Preşedintele lui Dinamo a început să ţipe şi i-a desfiinţat, pur şi simplu, pe fani

Dinamo București

Comentarii

Preşedintele clubului Dinamo, Florin Prunea, a avut un acces de furie, la conferinţa de presă, după meciul cu Universitatea Craiova, meci marcat de infarctul suferit de antrenorul echipei din Capitală, Eugen Neagoe.

Fostul portar crede că fanii şi-au dus antrenorul la un pas de tragedie şi le adresează cuvinte foarte dure acestora.

"Am văzut şi astăzi în tribună când s-a întâmplat cu el, oameni desfiguraţi de ură, ne înjurau şi el era acolo jos. Este inadmisibil! Şi inimaginabil. Animale sunt! Ăştia nu sunt oameni! Animale! N-au ce să caute pe stadioanele de fotbal. 

Am văzut azi un atac asupra lui Cornel Dinu. Este de o gravitate şi de o ruşine inimaginabilă. Căpitanul echipei Dinamo şi căpitanul echipei naţionale. Să-l jigneşti în halul ăsta. Unul din cei mai mari fotbalişti şi antrenori care i-a avut această ţară. Păi atunci ce mai contează Neagoe dacă tu îţi ataci sângele tău, familia ta? Cum e posibil aşa ceva? Jignirile alea? Dragostea pentru animale. Păi cum să nu iubeşti câinii? Şi eu am 9 câini acasă. Şi eu dorm cu câinele în pat. Asta este un lucru urât? Sunt turbaţi. N-am văzut aşa ceva.

N-aş vrea să mai văd imaginile astea cu Eugen. N-aţi fi vrut să-l vedeţi. Îţi vine să te duci să-l laşi naibii de fotbal. Să te apuci de altele. Pentru ce? Familie, cu copil acasă, pentru ce? Din cauza unor descreieraţi, care n-au nimic sfânt. Care calcă totul în picioare. Cine le dă dreptul să calce clubul ăsta în picioare? Oameni care au muncit pentru clubul ăsta! La descreieraţii ăştia, că altfel nu pot să le zic", a spus Florin Prunea, la conferinţa de presă.

Peluza Cătălin Hîldan îl previne pe Eugen Neagoe

Peluza Cătălin Hîldan a reacţionat, la miezul nopţii, după ce antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, a suferit un infarct în timpul meciului cu Universitatea Craiova, scor 0-2.

Suporterii, care până acum l-au contestat pe tehnicianul în vârstă de 51 de ani, îi atrag atenţia lui Eugen Neagoe că în club există persoane care îi vor răul.

"Multă sănătate, Neagoe! Nu suporterii îţi doresc răul, ci cei care te-au adus la o echipă în care nu vor să investească nimic. Dacă pe cel dinaintea ta l-au lucrat pe la spate, să nu te-aştepţi să fie domni cu tine.

Nu e vina ta, cum nu e nici vina suporterilor. Cineva îşi bate joc de Dinamo, îşi bate joc de tine şi îşi bate joc de noi.

Din păcate sunt oameni care chiar acum încearcă să se folosească de necazul tău pentru a-şi justifica incompetenţa.

(Suporterii de tastatură sunt rugaţi să nu mai înghită tot ce le bagă presa pe gât)", se arată în comunicatul PCH.

Eugen Neagoe, în stare stabilă

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Florească a declarat că antrenorul FC Dinamo, Eugen Neagoe, a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, dar nu a dorit să ofere alte detalii.

"Domnul Neagoe a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, în acest moment este în curs de investigaţie. Domnia sa şi-a exprimat dorinţa ca date privind dioagnosticul, prognosticul, evoluţia şi tratamentul să fie furnizate de familie, când aceştia vor dori. Este stabil în acest moment, atât vă pot spune", a declarat Alexandru Caloian, medic specialist medicină de urgenţă la spitalul Floreasca.

Oficialul U Craiova Silvian Cristescu l-a vizitat pe Neagoe l-a spital şi a spus că tehnicianul dinamovist a suferit un preinfarct.

"Deocamdată i s-au făcut investigaţii, este stabil, i s-a făcut o coronarografie, nu s-a descoperit nimic deocamdată, va rămâne sub observaţie două zile. Era adormit, nu puteam să vorbim cu el. A fost preinfract. Familia o să rămână cu el la noapte. Eu l-aş sfătui să ia o pauză. Prima dată m-am speriat, dar mi-a spus masorul nostru că e în afara oricărui pericol. Mă speriasem că de ce nu pleacă ambulanţa, până nu l-au stabilizat, nu a plecat ambulanţa", adeclarat Papură.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bărbuţ ’35 şi Roman ’66.

În minutul 25, partida a fost întreruptă după ce tehnicianului dinamovist Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Neagoe a primit îngrijiri câteva minute, iar după aproximativ un sfert de oră a fost dus cu ambulanţa la spital şi jocul s-a reluat.

În imaginile difuzate de Telekom Sport s-a putut vedea cum lui Neagoe i s-a făcut rău, a început să respire sacadat, medicul Liviu Bătineanu i-a dat o sticlă de apă cu vitamine, i-a luat pulsul, iar apoi tehnicianul şi-a dat jos sacoul, ochelarii şi a început să tremure, moment în care a fost chemată salvarea. El a fost stabilizat mai întâi pe teren, iar apoi în ambulanţă medicii au folosit defribilatorul.

Afla mai multe despre: prunea 

viewscnt
Articole similare