Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Raducioiu nu îl menajează pe Dan Petrescu: "Nu poţi să faci asta!" Cum l-a dezamăgit "Bursucul" pe fostul său coleg

VIDEO | Florin Raducioiu nu îl menajează pe Dan Petrescu: "Nu poţi să faci asta!" Cum l-a dezamăgit "Bursucul" pe fostul său coleg

CFR Cluj

Comentarii

Fostul mare internaţional Florin Răducioiu nu îşi explică declaraţiile oferite de Dan Petrescu, la finalul meciului dintre CFR Cluj şi FC Sevilla, scor 1-1.

CFR Cluj a fost la un pas de o victorie uriaşă contra Sevillei, joi seară, dar echipa andaluză a reuşit să egaleze pe final. Cu toate că echipa sa păstrează şanse la calificare, Dan Petrescu s-a grăbit să anunţe că FC Sevilla are şanse mari de a cuceri trofeul, lucru care l-a dezamăgit pe fostul său coechipier Florin Răducioiu.

"Încearcă se se victimizeze şi să găsească un motiv sau altul pentru a nu-şi realiza în mod mai concret obiectivele. Nu poţi să transmiţi un asemenea mesaje deja în conferinţa de presă, să spui că văd pe Sevilla deja câştigătoarea trofeului. Păi, atunci, ce fac, mă duc în vacanţă la Sevilla? Nu e modul cel mai eficient de a comunica", a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

CFR Cluj - FC Sevilla 1-1

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată joi seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Sevilla, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.

Au marcat Deac ’59 pentru CFR Cluj, dintr-un penalti acordat pentru henţ în careu, după consultarea VAR, şi En-Nesyri pentru FC Sevilla, în minutul 82.

Partida a început cu şase minute întârziere, din cauza unor probleme legate de sistemul VAR.

Afla mai multe despre: raducioiu 

viewscnt
Articole similare