Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Ştefan despre meciul pe care îl va ţine minte toată viaţa: "Nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva" Ce probleme a avut fundaşul după victoria istorică

VIDEO | Florin Ştefan despre meciul pe care îl va ţine minte toată viaţa: "Nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva" Ce probleme a avut fundaşul după victoria istorică

Echipa națională

Comentarii

Fotbalistul din Slatina s-a simţit ca acasă la Cesena, graţie atmosferei făcute de fanii români în tribunele arenei Dino Manuzzi.

După 50 de meciuri în Liga 2 şi 55 la nivelul primei divizii, Florin Ştefan a prins lotul de Euro iar ieri a trăit din teren succesul nebun împotriva englezilor. Chiar fotbalistul recunoaşte că a avut parte de cel mai imprevizibil joc din carieră. 
 
"Nu am trăit niciodată un asemenea meci, cu şase goluri în 15 minute.  Nu s-a gândit nimeni la asemenea scor în primele două meciuri, dar noi ca grup ne-am dorit să câştigăm toate meciurile. A fost un meci în care a trebuit să luptăm şi fiecare s-a dăruit cât mai mult şi de aceea am ajuns să câştigăm meciul. Am primit foarte multe mesaje, le-am citit pe toate, am răspuns la toate. Trebuie să îi mulţumim pe toţi şi suntem fericiţi că ne susţin. Mă dor picioarele, spatele, dar a meritat, asta e important" a spus fundaşul stânga al tricolorilor mici.  
 
 
Contra e cu ochii pe jucătorii lui Rădoi în Italia. Florin Ştefan îşi aşteaptă şi el rândul. Încă nu a debutat pentru prima reprezentativă.  
 
"Am observat că mi-a crescut şi mie cota, dar nu contează cota. Orice jucător care este la U21 se gândeşte la echipa mare, dar momentan sunt aici. Vreau să câştig cât mai multe meciuri, apoi o să vedem dacă o să fiu chemat la echipa mare. Trebuie să demonstrez că merit să fac pasul la echipa mare" a încheiat Florin Ştefan. 
 
 
 
 
 
 

08,56 Nu am trăit niciodată un asemenea meci, cu şase goluri în 15 minute. 09,00

Afla mai multe despre: româniatineretflorin stefaneuroangliacontra 

viewscnt
Articole similare