Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Tănase, după partida câştigată de FCSB împotriva Astrei, pe Arena Naţională: "Nu înţeleg de ce atâţia oameni ne vor răul"

VIDEO | Florin Tănase, după partida câştigată de FCSB împotriva Astrei, pe Arena Naţională: "Nu înţeleg de ce atâţia oameni ne vor răul"

Fotbal

Comentarii

FCSB s-a impus în faţa celor de la Astra Giurgiu, scor 3-0, vineri seară, într-o partidă din etapa a 16-a din Liga 1. Succesul a fost obţinut mult mai greu decât o arată scorul de pe tabelă.

Reduta Astrei Giurgiu a rezistat până în minutul 77, atunci când Dennis Man a trimis o lovitură de cap imparabilă pentru portarul David Lazar. Celelalte două goluri au fost marcate de Florin Tănase, unul dintre cei mai buni jucători ai partidei, cu două execuţii foarte bune, care au adus celor de la FCSB primul succes din 2021.

"Sunt bucuros că am luat cele trei puncte, aveam nevoie de ele pentru a ne distanţa de Craiova şi de CFR Cluj. Bucuros şi pentru golurile marcate, dar în primul rând pentru victoria echipei, pentru că ne dă încredere. E greu până dai primul gol, după aceea e mai uşor. (Ce s-ar face FCSB fără Man şi Tănase?) Niciun jucător nu este de neînlocuit, mai ales la un club mare ca FCSB.

(Despre scandalul cantonamentului) Nu înţeleg de ce atât de mulţi oameni ne vor răul. Până la urmă, noi am făcut un lucru normal, am mers în cantonament şi ne-am pregătit. Iar unii cer să intrăm în carantină, să îşi bată joc de munca noastră. Părerea mea că se putea cere o derogare, ca toată lumea să poată merge în cantonament. Dacă ar şti ei cât am stat noi ieri prin aeroport, am avut probleme cu avionul, şi cu schimbarea aceasta de temperatură.... cred că se bucurau", a declarat Florin Tănase, la finalul partidei cu Astra.

În urma acestui succes, FCSB rămâne pe prima poziţie a clasamentului în Liga 1, cu 37 de puncte, cu trei mai multe decât următoarea clasată, CFR Cluj. Runda următoare, FCSB va juca la Ovidiu, contra celor de la Viitorul Constanţa, marţi, 19 ianuarie, de la ora 20.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare