Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Tănase nu exclude varianta unei plecări de la FCSB. "Consider că 5 milioane de euro este o sumă bună"

VIDEO | Florin Tănase nu exclude varianta unei plecări de la FCSB. "Consider că 5 milioane de euro este o sumă bună"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv al celor de la FCSB, Florin Tănase i-a pus gând rău fostei sale echipe, FC Viitorul Constanţa, în partida de duminică, de la Ovidiu, contând pentru etapa a 21-a din Liga 1. În plus, fotbalistul în care patronul Gigi Becali îşi pune toate speranţele nu ar spune "Nu" unui transfer în străinătate, în perioada următoare.

Viitorul Constanţa este pe locul 3 cu 35 de puncte, în timp ce FCSB este pe 5, cu 33 de puncte. Un eventual succes al oaspeţilor, ar trece formaţia lui Bogdan Argeş Vintilă peste cea a lui Gheorghe Hagi. Va fi extrem de interesant duelul dintre Vintilă şi Hagi, mai ales că fostul portar al celor de la FC Naţional a fost secund al lui Hagi la Galatasaray şi Viitorul. 
 
"Va fi un meci foarte dificil pentru că jucăm în deplasare contra unei echipe care joacă foarte bine acasă în acest an, nu au avut decât o înfrângere, va trebui să mergem acolo, să facem  un joc bun, să ştim să şi suferim pentru că suntem conştienţi că joacă foarte bine acasă şi să câştigăm până la urmă. (Cât de speciale mai sunt meciurile cu Viitorul pentru tine?) Normal că sunt speciale, pentru că acolo am crescut. Dar am jucat atâtea împotriva lor, nu e ceva nou. (Treceţi peste Viitorul după această etapă?) Eu sper, îmi doresc să obţinem o nouă victorie pentru că am avut un parcurs foarte bun în ultimul timp, exceptând meciul cu Astra de acasă şi îmi doresc foarte mult. Este foarte important să obţinem 6 puncte după aceste două meciuri. (Mai există teama că nu prindeţi play off-ul?) După părerea mea, nu cred. Cred că nu putem rata play off-ul. (Pe Dinamo o vezi în play off?) Nu ştiu ce să zic, au mai rămas puţine etape şi va fi greu, mai au nevoie de un număr mare de puncte. Păcat pentru că mai erau două derby-uri în plus, meciuri frumoase, cu stadion plin, dar cine ştie, poate se vor califica în play off", a spus Tănase.
 
Florin Tănase a ajuns la FCSB în vara anului 2016, pentru suma de 1.5 milioane de euro. Ajuns la 24 de ani, "Tase" nu exclude opţiunea să părăsească pe FCSB în cazul în care apare o oportunitate convenabilă atât pentru jucător, cât şi pentru club. S-a vorbit în trecut de interesul mai mult echipe din Statele Unite ale Americii. Jucătorul născut la Găeşti consideră că 5 milioane de euro în schimbul său este o sumă rezonabilă.
 
"(Tu cât mai rămâi la FCSB?) Chiar nu ştiu. Aţi văzut ce a spus patronul. Îmi doresc să joc în continuare bine şi dacă va veni o ofertă cu siguranţă o va accepta. (Cum te simţi ca fiind, după spusele patronului, omul cheie la FCSB?) Bine, cum să te simţi. Fericit, muncesc zi de zi pentru asta, pentru a avea reuşite iar în ultimul timp cred că am făcut jocuri bune. (Legat de suma de transfer, cum te situezi?) Cum a zis dânsul, că 5 milioane e puţin, eu nu cred. Este o sumă bună. Nu mă văd plecat, dar nu se ştie niciodată. Eu îmi doresc să câştig un trofeu cu FCSB", a spus Tănase.
 
Partida dintre FC Viitorul Constanţa şi FCSB este duminică, de la ora 20,30, la Ovidu. Duelul va fi transmisă în direct, pe Telekom Sport 1.
 
 

 

Afla mai multe despre: fotbalfcsb,  

viewscnt
Articole similare