Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Tănase nu mai impresionează pe nimeni: "La el şi atunci ai dubii" Şefii lui Sepsi, extrem de supăraţi pe Horaţiu Feşnic

VIDEO | Florin Tănase nu mai impresionează pe nimeni: "La el şi atunci ai dubii"  Şefii lui Sepsi, extrem de supăraţi pe Horaţiu Feşnic
Comentarii

Prin vocea lui Cornel Şfaiţer, oficialii echipei din Sfântu Gheorghe şi-au exprimat încă o dată dezamăgirea în privinţa loviturii de la 11 m dictată aseară de centralul din Cluj Napoca în favoarea vicecampioanei, în momentul în care scorul era 1-0 în favoarea oaspeţilor.

Cel mai tânăr arbitru delegat la centru în istoria Ligii I a strâns multe reproşuri după jocul de pe Arena Naţională. 
 
"L-am urmărit mult pe Horaţiu Feşnic, l-am considerat şi în consider în continuare un arbitru de perspectivă. Culmea e că în această toamnă e a doua eroare de arbitraj, a fost cea la Craiova în meciul cu Iaşi. Sper să nu mai avem parte de asemenea erori de arbitraj. Susţinem VAR-ul, dar  şi cu VAR vor fi probleme"e convins Cornel Şfaiţer. 
 
Faptul că Florin Tănase a fost cel implicat în faza în urma căreia s-a dictat penalty le întăreşte covăsnenilor senzaţia de deja vu. 
 
 "Nu aveai de ce să te legi la faza asta ca să dai penalty. Îl inventezi. La Tănase şi când e penalty clar ai dubii" a încheiat preşedintele lui Sepsi. 
 

Afla mai multe despre: sepsiflorin tănasehoraţiu feşnicfcsbcornel şfaiţer 

viewscnt
Articole similare