Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florinel Coman are planuri mari pentru actualul sezon: "De ce să nu mai credem?". Cum a prefaţat returul cu Guimaraes

VIDEO | Florinel Coman are planuri mari pentru actualul sezon: "De ce să nu mai credem?". Cum a prefaţat returul cu Guimaraes

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a ratat cele mai mari ocazii în meciul cu Vitoria Guimaraes, însă nu şi-a pierdut speranţa pentru calificarea în grupele Europa League. Mijlocaşul a recunoscut că a fost mulţumit de jocul colegilor săi.

"A fost un meci foarte bun pentru noi, o prima repriză bună. Ne-a ieşit jocul, ne-am creat foarte multe ocazii, dar, din păcate, nu am reuşit să înscriem. Părerea mea este că da, mergem cu prima şansă. Înainte de meci, am vorbit în vestiar, am zis să stăm foarte bine defensiv, să nu primim gol, că de dat vom da. Din fericire, nu am luat gol, dar, din păcate, nu am reuşit să marcăm. Cred că dacă reuşeam să înscriem un gol, altfel decurgea meciul.

(n.r. despre meciul cu Mediaş) Aşa trebuia să jucăm de când a început campionatul, părerea mea. Au fost şi foarte mulţi jucători accidentaţi, aşa că nu am avut foarte mulţi jucători în lot. Noi încă mai credem în titlu. De ce să nu credem? Sunt zece puncte, după ce se înjumătăţesc, sunt cinci. Trebuie să câştigăm meciurile pe care le avem cu echipele din faţa noastră. Putem spune că meciul de la Guimaraes este meciul sezonului. V-am spus, trebuie să mergem să facem un meci foarte bun. Este o echipă grea, este greu să joci cu o echipă cum sunt ei" , a declarat Florinel Coman.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare