Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florinel Coman, cu lacrimi în ochi după reuşita din meciul cu UTA Arad. "Dedic acest gol bunicului meu care a decedat"

VIDEO | Florinel Coman, cu lacrimi în ochi după reuşita din meciul cu UTA Arad. "Dedic acest gol bunicului meu care a decedat"

Fotbal

Comentarii

Florinel Coman a revenit pe teren, după aproape trei luni de pauză, şi a marcat în poarta lui Florin Iacob de la UTA Arad, într-o partidă din etapa a 12-a din Liga 1.

FCSB s-a impus în faţa celor de la UTA Arad cu scorul de 3-0, iar una dintre reuşite a fost semnată de Florinel Coman, cel care bifează primul meci oficial din 17 septembrie, când juca cu FCSB în preliminariile Europa League, cu sârbii de la Backa Topola.

"Un meci greu, o echipă arţăgoasă, sunt bucuros că am luat cele 3 puncte, că am marcat 3 goluri în această seară, ne-am făcut treaba atât defensiv, cât şi ofensiv. M-am gândit mereu să înscriu, mă bucur că am făcut-o acum când am revenit, tot ce e important e că mă simt foarte bine şi sunt dornic să joc fotbal. (Eşti 100%?) Putem spune că da, m-am simţit bine şi la antrenamente, m-am simţit bine şi în meci, la meci e altceva, mai uiţi de anumite dureri, dar per total mă simt foarte bine. A fost o perioadă foarte grea, dar mă bucur că am reuşit să trec peste acest lucru, sunt fericit pentru că stafful medical şi toţi din acest grup au fost alături de mine. Începutul când am fost lovit pe teren, nu mi s-a mai întâmplat niciodată să stau atât de mult, aşa că mi-a picat foarte greu", a declarat Florinel Coman, la finalul partidei cu UTA.

Duminica viitoare, FCSB merge pe terenul celor de la CFR Cluj, într-o partidă care se anunţă extrem de interesantă. Florinel Coman a dedicat golul din meciul cu UTA Arad bunicului său, care a decedat recent.

"Mergem la CFR să luăm cele 3 puncte, cu asta plecăm în minte la fiecare meci, aşa că suntem setaţi pe acest meci să ieşim învingători. Ca şi grup, ca şi unitate, cred că este cel mai bun, mai ales că suntem jucătorii care lucrăm în echipă de câţiva ani, aşa că s-a format o anumită omogenitate şi cred că anul acesta vom fi greu de bătut. (A plâns la final). Da, acest gol greu să-l dedic bunicului meu care a decedat şi asta este", a completat Coman.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare