Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florinel Coman, gol extraterestru cu care a adus victoria FCSB! Becali îşi freacă mâinile de bucurie. Reacţia atacantului, imediat după meci

VIDEO | Florinel Coman, gol extraterestru cu care a adus victoria FCSB! Becali îşi freacă mâinile de bucurie. Reacţia atacantului, imediat după meci

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (21 de ani) a fost decisiv în amicalul FCSB - Karlsruher 1-0, disputat la Marbella, în Spania. "Perla" lui Gigi Becali (61 de ani) a marcat spectaculos direct din lovitură liberă şi a decis meciul.

FCSB a câştigat un meci în care a jucat foarte spectaculos, cu 1-0, împotriva nemţilor de liga a doua, Karlsruher. Reuşita care a decis partida a fost la fel de spectaculoasă. În minutul 55, Florinel Coman a pus, parcă, cu mână, mingea în poartă. A executat excelent din marginea careului, cu efect, iar balonul a deranjat păianjenul şi a scuturat plasa porţi.



A fost golul care a decis meciul. Nu s-a mai înscris până la final, deşi FCSB a mai ratat ocazii mari de a se distanţa.

După meci, Florinel Coman a vorbit despre prestaţia echipei şi despre reuşita sa. Cel poreclit "Mbappe" a rămas cu picioarele pe pământ. "(n.r. - Cum a fost meciul?) Un meci foarte greu, cu o echipă agresivă, o echipă puternică, cu calităţi fizice. Mă bucur că am dat acel gol frumos, mi-am ajutat echipa. Important este că ne facem antrenamentul. (n.r. - Erai sigur că o să marchezi când ai luta mingea?) Nu eram sigur, dar mi-am încercat norocul. (n.r. -Cum a fost cu Mutu şi Rădoi în tribună?) Au venit domnii selecţioneri să ne vadă, au venit şi la antrenament. (n.r. - Au ce vedea?) Normal", spus Florinel Coman, imediat după meci.

Coman n-a fost prea entuziasmat de reuşita sa: "(n.r. - Cu cât ţi-a mai crescut cota după acest gol?) Nu ştiu. Nu sunt transfermarket. (n.r. - Când auzi de atâtea milioane cum te simţi?) Cum să mă simt... La fel", a mai spus Florinel Coman.


 

Afla mai multe despre: florinel comangolfcsbreactiekarlsruher 

viewscnt
Articole similare