Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florinel Coman, îngrijorat înaintea partidei din Europa League, cu Mlada Boleslav: "Trebuie să ne trezim"

VIDEO | Florinel Coman, îngrijorat înaintea partidei din Europa League, cu Mlada Boleslav: "Trebuie să ne trezim"

FCSB

Comentarii

Aripa celor FCSB Bucureşti, Florinel Coman, a intrat în a repriza secundă a meciului pierdut cu FC Voluntari, în această seară, scor 1-3 (0-1), contând pentru etapa a 5-a a Ligii l de fotbal. Internaţionalul de tineret a marcat un gol în poarta celor de la Voluntari şi a fost un pericol constant pentru apărarea adversă.

Chiar dacă a jucat doar o repriză împotriva celor de la FC Voluntari, Florinel Coman a fost cel mai periculos jucător al celor de la FCSB. Fostul jucător al Viitorului, recunoaşte că era foarte greu ca echipa sa să se impună în această seară, ţinând cont de lista lungă de jucători accidentaţi şi menajaţi. După această înfrângere, FCSB se află pe locul 10, cu 4 puncte, după cinci etape.
"Este foarte greu să îmi găsesc cuvintele. Un nou eşec. Au fost patru debutanţi, era normal să fie un meci greu. Din păcate nu am reuşit să legăm jocul, să facem un joc bun, să aducem mingi foarte multe în careul lor şi asta ne-a costat. Trebuie să câştigăm, dar asta este. E vina noastră, noi jucăm. Noi intrăm pe teren. Ne este foarte greu, sunt mulţi accidentaţi. Din păcate nu avem lotul pe care l-am avut la început de sezon sau înainte", a spus Coman.
 
FCSB a înfruntat pe FC Voluntari, în această seară, însă toate gândurile jucătorilor au fost la partida din turul lll preliminar al Europa League, contra cehilor de la Mlada Boleslav. În tur, partida s-a terminat la egalitate, 0-0. Manşa retur, din Cehia, este programată joi, 15 august, de la ora 20.
"Suntem într-o perioadă foarte proastă, aşa că acum nu avem ce să facem decât să ne gândim la meciul de joi (n.r. - cu Mlada Boleslav, din turul lll preliminar al Europa League). Mergem acolo să ne concentrăm şi să ne calificăm. Trebuie să schimbăm totul. Nu trebuie să mai facem greşeli. Sperăm să iasă şi ei la joc şi să câştigăm acolo. Totodată, să revină şi din jucătorii accidentaţi, şi să facem un lot puternic. Trebuie să ne trezim, să strângem rândurile, să câştigăm şi în campionat. Orice s-ar întâmpla joi, dacă o să ne calificăm, trebuie să dăm mai multă importanţă campionatului", a completat Coman.
 
În duelul contra celor de la FC Voluntari, antrenorul FCSB-ului, Vergil Andronache, a apelat la patru juniori, Marian Botezatu, Sorin Şerban, Ovidiu Perianu şi Laurenţiu Ardelean. Tinerii au fost nevoiţi să facă faţă unor jucători cu ani mulţi de experienţă pe prima scenă a fotbalului românesc.
"Le-am spus să intre şi să joace. Şi eu am fost la fel ca ei. Am intrat şi eu de tânăr. Din păcate e greu, mai ales la 16 şi 17 ani. Erau trişti, dar asta e. O să vorbim cu ei, să vedem cum putem să-i ajutăm", a conchis Florinel Coman.
 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare