Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florinel Coman sau Valentin Mihailă? Concluzia lui Mirel Rădoi înainte de Islanda - România: "El pare mai util pentru meci"

VIDEO | Florinel Coman sau Valentin Mihailă? Concluzia lui Mirel Rădoi înainte de Islanda - România: "El pare mai util pentru meci"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi i-a analizat pe Valentin Mihăilă şi pe Florinel Coman în vederea meciului Islanda - România, din barajul pentru EURO 2020.

  • Meciurile din semifinalele play-off-ului se vor disputa pe 26 martie, atunci când România se va deplasa în Islanda. Finala, care se va disputa în Ungaria sau Bulgaria, va avea loc pe 31 martie. Turneul final al Campionatului European este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

Mirel Rădoi a susţinut că Valentin Mihăilă arată o formă mult mai bună decât Florinel Coman în Liga 1, dar că "Mbappe" ar fi util pentru naţională: "Dacă vorbim individual şi la ce ne arată campionatul românesc, pare că în momentul de faţă Mihăilă are un plus. Dacă vorbim şi luăm exact profilul jucătorului de care noi am avea nevoie la meciul cu Islanda pot spune că în momentul de faţă Coman pare mai util. Coman e un jucător care poate intra şi acţiona şi între linii, ceea ce ne poate oferi spaţiu. 

Coman poate intra mult mai uşor să acţioneze în spaţiul dintre linii, să intre în combinaţii cu ceilalţi mijlocaşi sau cu atacantul decât o poate face Mihăilă", a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: mirel radoiselectioner romaniavalentin mihailaflorinel comanislanda romania 

viewscnt
Articole similare