Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florinel Coman şi un alt fotbalist de bază de la FCSB revin pe teren pentru meciul cu FC Botoşani! Bogdan Vintilă a făcut anunţul

VIDEO | Florinel Coman şi un alt fotbalist de bază de la FCSB revin pe teren pentru meciul cu FC Botoşani! Bogdan Vintilă a făcut anunţul

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă (48 de ani) a anunţat, la conferinţa de presă dinaintea meciului FCSB - FC Botoşani, că Florinel Coman şi Ionuţ Panţîru, titularii din banda stângă a echipei roş-albastre, au revenit în cadrul echipei şi vor putea fi folosiţi în meciul de pe Arena Naţională.

FCSB a avut infirmeria plină, din nou, dar încet-încet, titularii lui Bogdan Vintilă încep să se refacă. Vintilă se va bucura, la meciul cu FC Botoşani, de aportul lui Florinel Coman şi al lui Ionuţ Panţîru, doi oameni de bază pentru FCSB.

"Au revenit Panţîru, Coman şi vine şi Oaidă săptămâna următoare, în afară de Nedelcu şi Filip, care sunt accidentaţi pe o perioadă lungă", a spus Bogdan Vintilă, vineri, la conferinţa de presă dinaintea meciului FCSB - FC Botoşani, din etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1.

Vicecampioana vrea jucători de la FC Botoşani!

Gigi Becali are doi fotbalişti de la FC Botoşani pe lista de dorinţe, Andrei Chindriş şi Marko Dugandzic, însă Vintilă a refuzat să comenteze acest subiect, mai ales înaintea partidei directe dintre cele două echipe. "Consider că nu e momentul să vorbesc despre jucătorii altor echipe, nu-mi permit. Vreau să vorbesc despre jucătorii mei, sunt doar declaraţiile patronului", a spus Bogdan Vintilă.

Afla mai multe despre: bogdan vintilafcsbaccidentarivideo 

viewscnt
Articole similare