Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Florinel Coman: ”Trebuie să ne trezim. Nu vedem poarta!” Ce spune despre faptul că a plecat mai devreme la vestiare

VIDEO Florinel Coman: ”Trebuie să ne trezim. Nu vedem poarta!” Ce spune despre faptul că a plecat mai devreme la vestiare

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat cu Academica Clinceni, scor 0-0, pe teren propriu, în etapa a XXIV-a a Ligii I, şi a ratat şansa de a ajunge la trei puncte de liderul CFR Cluj.

Florinel Coman a recunoscut după meci că formaţia sa a prestat un fotbal extrem de modest. FCSB nu a reuşit să dea gol în poarta unei echipe care a încasat gol în fiecare deplasare a acestui sezon: ”Un meci foarte slab din toate punctele de vedere făcut de noi. Şi la Voluntari am câştigat foarte greu. Cât despre acest meci, practic nu am avut nicio ocazie. Noi atacanţii nu şutăm la poartă. Aşa s-a întâmplat şi cu CFR Cluj. Problema cea mai mare este că ne încurcăm cu echipele mici. Nu ne-am înţeles între noi, nu am legat două pase, nu am găsit combinaţii. Trebuie să ne trezim. Aşa se întâmplă în fiecare an” a explicat Florinel Coman, după meci.

Pentru FCSB şi Florinel Coman urmează meciul cu Dinamo, un derby la care Peluza Nord a suporterilor echipei roş-albastre şi-a anunţat prezenţa: ”Vom vedea ce se va întâmpla. Trebuie să ne antrenăm mai bine, în ciuda faptului că am făcut o pregătire bună. Dar uite că nu vedem poarta. Ne-am întors din vacanţă şi în aceste trei meciuri nu am realizat nimic. Meciul cu Dinamo va fi unul frumos, dar nicidecum unul uşor. Îi aşteptăm pe fani la stadion, vom avea o galerie foarte mare şi cred că altfel va arăta un astfel de meci. Sper să câştigăm” a mai spus Coma.

Şeptarul a fost schimbat în minutul 80 şi a plecat direct la vestiare. El a explicat după meci de ce a plecat de pe bancă: ”Am salutat staff-ul şi am plecat direct la vestiare ca să-mi fac un duş, pentru că eram doar în tricou!”

”Nu sunt cel mai bun jucător al FCSB-ului. Am un sezon bun, dar suntem 11 pe teren. Cred că ăsta e cel mai prost joc al meu din acest campionat. Trebuie să facem o analiză, iar eu personal voi da totul pentru a juca mai bine” a mai spus perla lui Gigi Becali. El a mărturisit totodată la finalul partidei că nu vrea să audă de nicio ofertă din străinătate: ”Nu ştiu nimic de vreo ofertă şi nici nu vreau să ştiu”

În clasament, FCSB este pe locul trei, la egalitate cu Universitatea Craiova, de pe locul 2, cu 43 de puncte, dar la diferenţă de golaveraj, iar lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare