Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Formaţia care ar face legea în campionat! Basarab Panduru a ales echipa ideală din Liga 1: FCSB şi CFR Cluj dau câte trei jucători în "primul 11"

VIDEO | Formaţia care ar face legea în campionat! Basarab Panduru a ales echipa ideală din Liga 1: FCSB şi CFR Cluj dau câte trei jucători în "primul 11"

Superliga

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, a alcătuit echipa ideală a Ligii 1 din 2019, iar aceasta e dominată de campioana CFR Cluj şi vicecampioana FCSB.

Echipa ideală din Liga 1 a lui Basarab Panduru

Fostul fotbalist a analizat Liga 1 de-a lungul anului 2019 şi a tras concluziile în privinţa celor mai buni jucători din campionat. Într-un "prim 11" ideal, expertul Telekom Sport a introdus câte trei fotbalişti de la CFR Cluj şi FCSB, câte doi de la U Craiova şi Astra şi unul singur de la Dinamo.

"11-le" ideal al Ligii 1 

  • 4-3-3: Arlauskis (CFR Cluj) - Creţu (FCSB), Planic (FCSB), Vinicius (CFR Cluj), Bancu (U Craiova) - Cicâldău (U Craiova), Budescu (Astra), Nistor (Dinamo) - Omrani (CFR Cluj), Alibec (Astra), Coman (FCSB)
  • Rezerve: Camora (CFR Cluj), Djokovic (CFR Cluj), Houri (Viitorul), Mihăilă (U Craiova), Deac (CFR Cluj)

CFR Cluj este pe primul loc în Liga 1, cu 44 de puncte, la un singur punct distanţă de Astra, în timp ce FCSB e pe trei, cu 39 de puncte. U Craiova e pe patru, cu 37 de puncte, Gaz Metan e pe cinci cu 36 de puncte, iar Viitorul e ultima echipa aflată pe un loc de play-off, cu 35 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: basarab panduruechipa ideala a sezonuluiechipa ideala liga 1echipa de start panduru 

viewscnt
Articole similare