Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Formula 1 | Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Portugaliei şi se apropie de 100 de victorii! Cine a completat podiumul

VIDEO Formula 1 | Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Portugaliei şi se apropie de 100 de victorii! Cine a completat podiumul

Formula 1

Comentarii

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat, duminică, la Portimao, Marele Premiu al Portugaliei, a treia etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. Este a 97-a sa victorie în F1

Lewis Hamilton a reuşit o nouă victorie în Formula 1, în ciuda unui start ezitant în Portugalia. Septuplul campion mondial a căzut pe poziţia a treia după start, dar a făcut cursa perfectă pentru a 97-a victorie din carieră. Hamilton a fost urmat pe podium de marele său rival, Max Verstappen. Olandezul a luat însă punctul suplimentar pentru cel mai rapid tur, după ce a intrat la boxe în penultimul tur special pentru a-şi pune pneuri noi. 

Până la urmă, punctul i-a fost anulat, pentru că a depăşit limitele circuitului în virajul 14.

Deşi a plecat din pole position, Bottas a obţinut doar ultima treaptă a podiumului.

Top 10 este completat de Sergio Perez (Mexic, Red Bull Racing), Lando Norris (Marea Britanie, McLaren), Charles Leclerc (Monaco, Ferrari), Esteban Ocon (Franţa, Alpine), Fernando Alonso (Spania, Alpine), Daniel Ricciardo (Australia, McLaren) şi Pierre Gasly (Franţa, AlphaTauri).

Etapa a patra, Marele Premiu al Spaniei, va avea loc în 9 mai, la Montmelo.

Afla mai multe despre: formula 1portimaolewis hamilton 

viewscnt
Articole similare