Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Formulă completă pentru Mirel Rădoi. Ianis, Man, Radu, Puşcaş şi Băluţă au ajuns în cantonamentul naţionalei de tineret. Cine a mai fost cu ei în avion

VIDEO | Formulă completă pentru Mirel Rădoi. Ianis, Man, Radu, Puşcaş şi Băluţă au ajuns în cantonamentul naţionalei de tineret. Cine a mai fost cu ei în aviongalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Cei cinci internaţionali de tineret care au fost convocaţi de Cosmin Contra meciul meciurile cu Norvegia şi Malta au ajuns marţi în cantonamentul echipei antrenate de Mirel Rădoi. Ianis Hagi, Dennis Man, Andrei Radu, George Puşcaş şi Tudor Băluţă vor începe astfel pregătirile pentru Campionatul European U21, care are startul pe 16 iunie.

Mirel Rădoi îi are de astăzi la dispoziţie şi pe cei cinci jucători care au fost selecţionaţi şi la naţionala mare. După Malta - România 0-4, Ianis Hagi, Dennis Man, Andrei Radu, George Puşcaş şi Tudor Băluţă au luat avionul direct spre Bologna şi s-au alăturat lotului pe care Mirel Rădoi l-a ales pentru Campionatul European de Tineret, Italia&San Marino 2019.

Tot la Bologna a aterizat şi Ionuţ Nedelcearu - şi el selecţionat pentru EURO 2019 - dar acesta a fost preluat de pe aeroport de un medic al naţionalei şi dus să facă investigaţii amănunţite. Reamintim că fundaşul de 23 de ani a suferit o fractură de piramidă nazală, după ce a fost lovit cu genunchiul în nas de un adversar, în timpul partidei cu Malta.

În funcţie de rezultatele testelor, Mirel Rădoi va decide dacă-l va păstra în lot pentru EURO sau îl va înlocui cu Ricardo Grigore, de la Dinamo.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mirel radoiionut nedelcearuromania 

viewscnt
Articole similare