Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fostele colege de naţională îşi leagă speranţele la o medalie de revenirea Cristinei Neagu: "Întotdeauna s-a întâmplat asta"

VIDEO | Fostele colege de naţională îşi leagă speranţele la o medalie de revenirea Cristinei Neagu: "Întotdeauna s-a întâmplat asta"

CM Handbal

Comentarii

Iulia Curea şi Cristina Vărzaru aşteaptă ca naţionala feminină de handbal să depăşească şocul scandalului de dopaj apărut cu mai puţin de două săptămâni înainte de startul competiţiei nipone.

Cele două ştiu că întoarcerea Cristinei Neagu este un mare atu pentru naţionala lui Thomas Ryde. Totuşi nu trebuie ca lumea să aştepte totul doar de la ea spune handbalista CSMului, Iulia Curea. 
 
"Este presiune pe Cristina, dar până la urmă toate fetele sunt acolo. Şi ele resimt cu siguranţă o mare presiune. Eu cred că vor avea un drum destul de greu, dar pentru asta fac sport de performanţă şi pentru asta se află acolo, să se descurce în situaţii cât mai grele. Nu poate să ne ducă Cristina singură, pentru că nu este un sport individual, e un sport de echipă. Ai nevoie de toată echipa , nu de o singură jucătoare" a declarat coechipiera de la club a Cristinei. 
 
Cristina va juca primul meci oficial pentru naţională după aproape un an. Va intra pe teren în disputa contra Spaniei, după ce anul trecut se accidenta grav în meciul de la CE contra Ungariei. 
 
"Întotdeauna a fost presiune pe umerii ei, fiindcă este jucătoarea desemnată de atâtea ori cea mai bună din lume. Şi este normal să îţi pui speranţele într-un jucător de excepţie. Cel mai important este ca ea să îşi asculte corpul şi sunt convinsă că, la felul cum ştiu că s-a pregătit în recuperare, nu va avea probleme mai mari decât cele pe care le are în momentul ăsta" a spus la rândul său Cristina Vărzaru. 
 

 

Afla mai multe despre: cristian neagucureavărzarucm handbalrevenire 

viewscnt
Articole similare