Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Foştii dinamovişti critică strategia lui Negoiţă şi deplâng situaţia tristă de la Dinamo: "Nu e normal. Nu e vorba de Neagoe"

VIDEO | Foştii dinamovişti critică strategia lui Negoiţă şi deplâng situaţia tristă de la Dinamo: "Nu e normal. Nu e vorba de Neagoe"
Comentarii

Situaţia tristă de la Dinamo, care a terminat pe cea mai joasă poziţie din istoria clubului, a fost comentată şi de foştii jucători ai "câinilor". Ei nu sunt de acord cu strategia lui Ionuţ Negoiţă.

"Normal că sunt trist şi tot timpul am spus-o, nu e normal şi trebuie odată şi odată să facem ceva cu clubul ăsta, să-şi revină la normal. E trist. Dinamo, de doi ani joacă în play-out, să ne înţelegem. Adică, e trist pentru suporterii ăştia, pentru ce înseamnă Dinamo", a spus Giani Kiriţă, care nu este total de acord nici cu suporterii. El nu vede neapărat cu ochi răi aducerea lui Eugen Neagoe: "Nu este vorba de Neagoe, este modul cum s-a abordat situaţia. Ai spus că e un sezon compromis, ok, şi ne pregătim pentru sezonul viitor, iar tu nu aştepţi sezonul viitor şi-l dai afară, aici e durerea", a mai spus fostul fundaş. 

Aceeaşi părere o are şi Marius Niculae, care susţine că niciunui antrenor din perioada recentă nu i s-a dat timp destul pentru a reconstrui echipa: "E o greşeală să întrerupi orice antrenor din proiect. Fiecare antrenor care a fost la Dinamo nu a avut un proiect pe termen scurt, ci pe termen lung. Niciunul nu a fost lăsat să îl ducă până la capăt. Nu e normal, în România nu există răbdare şi încredere într-un proiect, să îl duci până la capăt".

Afla mai multe despre: giani kiritamarius niculae 

viewscnt
Articole similare