Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fostul club al fotbalistului transferat la FCSB recunoaşte: "Există şi o mică posibilitate ca el să revină aici"

VIDEO | Fostul club al fotbalistului transferat la FCSB recunoaşte: "Există şi o mică posibilitate ca el să revină aici"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Edi Iordănescu, a recunoscut că s-a împăcat cu plecarea lui Darius Olaru la FCSB, dar a anunţat că "există şi o mică posibilitate ca el să revină aici".

Darius Olaru, între FCSB şi Gaz Metan

Fotbalistul crescut de Gaz Metan Mediaş a fost cumpărat în vara lui 2018 de FCSB în schimbul a 600.000 de euro, dar "aglomeraţia" de la mijlocul terenului i-a făcut pe vicecampioni să-l lase pe mijlocaş până în această iarnă la Mediaş. Deşi venirea sa sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă era programată în această iarnă, vicecampionii se gândesc să-l mai ţină pe Olaru la Gaz Metan până în vara anului 2019.  

Edi Iordănescu ia în calcul şi o posibilă revenire a lui Darius Olaru la Gaz Metan, unde ar fi primit cu braţele deschise: "Deja cu toţii ştiam că este jucătorul FCSB-ului şi că din iarnă prima opţiune este ca el să meargă acolo. N-aş putea să spun că în totalitate este, cel puţin din ceea ce mi s-a transmis de către cei de la FCSB, în speţă patronul clubului, că este o decizie finală, în sensul în care el să rămână de acum acolo. Există şi o mică posibilitate ca el să revină aici. E adevărat, foarte mică, din ce am înţeles, dar este jucătorul FCSB-ului şi chiar dacă noi suntem extrem de mulţumiţi de ce reprezintă şi a reprezentat Olaru pentru Mediaş, acceptăm ideea că şi pentru el este o nouă etapă în carieră, poate fi o nouă etapă în carieră. 

Este copilul Mediaşului, este un jucător care a crescut extrem de mult, s-a dezvoltat aici, care ne-a ajutat, care cel puţin în ultimul an de când eu am venit consider că a evoluat şi a progresat de o manieră extraordinară", a declarat antrenorul lui Gaz Metan, în cadrul unei conferinţe de presă. 

  • Ionuţ Vînă, Răzvan Oaidă, Florin Tănase şi Olimpiu Moruţan sunt fotbaliştii aflaţi pe acelaşi post cu Darius Olaru. 
  • 3 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Olaru în acest sezon. 

Afla mai multe despre: edi iordanescudarius olarugaz metantransfer darius olarufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare