Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fostul dinamovist George Ţucudean se teme de ce e mai rău pentru fosta sa echipă: ”Doamne fereşte! Să nu ajungă ca Rapid”

VIDEO | Fostul dinamovist George Ţucudean se teme de ce e mai rău pentru fosta sa echipă: ”Doamne fereşte! Să nu ajungă ca Rapid”

CFR Cluj

Comentarii

Dinamo a pierdut, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (0-1), în faţa formaţiei CFR Cluj, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Păun '35, Culio '51 (p) şi Ţucudean '83 au marcat golurile liderului.

La finalul meciului, George Ţucudean, cel mai bun marcator din Liga 1 a vorbit la microfonul Telekom Sport despre partida câştigată în Ştefan cel Mare. Fost jucător la gruparea alb-roşie, Ţucudean deplânge situaţia fostei sale echipe, dar nu exclude ca pe viitor să lucreze din nou alături de Mircea Rednic.

”Vreau să dau mai multe goluri anul ăsta decât anul trecut. Toate meciurile sunt echilibrate, cred că a contat şi golul lui Păun, dar am câştigat meritat. Am avut noroc că am jucat înaintea celor de la FCSB, dar când se vor încurca ei, probabil că atunci vom sta mai liniştiţi.

A fost offside la mine? Important e că am forţat acel penalty. Dacă nu forţezi nu ai cum să primeşti, nu? A fost un meci dificil, cred că este dificil să câştigi aici şi ne bucurăm că am făcut-o. Nici ei nu cred că se aşteptau la diferenţa asta mare de scor.

Îmi pare rău de Dinamo, dar suntem la fotbal, fiecare îşi doreşte să câştige. Nu e imposibil pentru ei să ajungă în play-off. Mereu mi-a plăcut să mă întorc aici, dar aşa este viaţa. Trebuie să mergi şi în alte părţi. Performanţele mari le-am reuşit la alte echipe. Ei ştiu ce au de făcut, nu cred că aici nu este valoare. Trebuie să aibă încredere în forţele lor. E păcat unde a ajuns Dinamo. Doamne fereşte să ajungă ca Rapid, să cadă în altă ligă.

Sperăm să ne calificăm la turneul final. Vreau să ne batem la primul loc, de-asta m-am apucat de fotbal. Până la urmă, noi, jucătorii trebuie să schimbăm negativismul din jurul naţionalei.

Când cineva are curaj să te compare cu fotbalişti precum Cămătaru, normal că te bucuri. Rednic a dovedit că este un antrenor mare. Nu se ştie când vom lucra din nou împreună. A greşit şi el, am greşit şi eu” a spus Ţucudean la Telekom Sport.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj ocupă locul 1, cu 39 de puncte, cinci peste FCSB, aflată pe locul 2, dar cu un meci mai puţin. Dinamo rămâne provizoriu pe locul 10, cu 18 puncte.

Fanii dinamovişti au scandat în finalul meciului "Serie B, Serie B". La această partidă a asistat şi selecţionerul Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: george ţucudeandinamocfr cluj 

viewscnt
Articole similare