Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Fostul golgheter al CFR-ului ameninţă deţinătoarea trofeului: ”Avem şanse să câştigăm!”

VIDEO Fostul golgheter al CFR-ului ameninţă deţinătoarea trofeului: ”Avem şanse să câştigăm!”

Farul Constanța

Comentarii

Sănătatea Cluj vrea să producă o nouă surpiză în fotbalul românesc. Cu patru foşti jucători din Liga I în lot, viruşii verzi vor să să elimine Viitorul Constanţa şi să meargă mai departe în optimile Cupei României.

Printre jucătorii care vor evolua împotriva deţinătoarei trofeului se numără şi Cosmin Tilincă, fotbalist care a evoluat pentru CFR Cluj între 2002 şi 2007. Atacantul ajuns la 40 de ani, supranumit în trecut ”Tili-Gol” a mărturisit că şi-a dorit să evite în această fază a competiţiei, fosta sa echipă, CFR Cluj: ”Numele se păstrează, normal şi reputaţia mea este aceeaşi, Tiligol, dăm goluri în continuare. Doream numai să nu picăm cu CFR, în rest cu altă echipă îmi e indiferent. E o echipă bună şi aveam şanse să pierdem. Aşa măcar avem şanse să câştigăm”

Chiar dacă este născut în 1964, finanţatorul viruşilor verzi vrea să pună umărul la victoria echipei sale în faţa Viitorului: ”A 4-a schimbare se poate face doar în prelungiri. Dacă vom ajunge acolo aş încerca pentru cele 30 de minute să îmi ajut echipa” a mărturisit Aurelian Ghişa, patronul formaţiei clujene.


 

Afla mai multe despre: cosmin tilincă 

viewscnt
Articole similare