Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbal pe burta goală la Dinamo! Probleme mari pentru Rednic: "Nici nu mănâncă, nici nu beau, dar vor să joace!" Mesajul Puriului pentru Miriută

VIDEO | Fotbal pe burta goală la Dinamo! Probleme mari pentru Rednic: "Nici nu mănâncă, nici nu beau, dar vor să joace!" Mesajul Puriului pentru Miriută

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a vorbit înainte de confruntarea cu Hermnannstadt despre problemele de lot avute înainte de finalui sezonului, precizând că, pe lângă jucătorii suspendaţi sau accidentaţi, trebuie să gestioneze şi situaţia celor aflaţi în Ramadan.

Fraţii Nabil şi Reda Jaadi, plus Mamoutou N'Diaye ţin Ramadanul şi nu au voie să mănânce sau să bea apă până la apus, iar Rednic nu ştie  cum se pot descurca aceştia, în condiţiile în care meciul e programat la ora 18:15.

"Destul de multe probleme... Dussaut, Grigore şi Nasser sunt suspendaţi, Papazoglou nu este 100%, iar Montini nu s-a antrenat ieri.  În plus, trei jucători sunt în Ramadan, fraţii Jaadi şi N'Diaye. Am stat de vorbă şi cu ei şi cu doctorul pentru că nici nu mănâncă, nici nu beau. Dacă jucam la 9 seara, era altceva, pentru că aveam măcar o oră înainte d emeci şi puteam măcar să îi hidratăm, să mănânce ceva. Aşa, o să fie greu. Vor face deplasarea, dar nu ştiu dacă vor juca. Vom vedea. Ei spun că sunt obişnuiţi, pentru că fac asta de mult timp, dar dacă nu jucam mâine şi jucam sâmbătă, era altceva", a declarat Rednic.

"Nu am ce să ascund, Vasile!"

Tehnicianul lui Dinamo nu are secrete înainte meciul cu Hermannstadt şi i-a transmis lui Vasile Miriuţă cum va arăta primul 11: "O să improvizez. Sorescu o să revină pe postul care l-a consacrat şi pe care sper să joace la Campionatul European Iar în stânga va juca Kabashi. Nu am ce să ascund. Vasile, ştii apărarea. La mijloc intră Nistor".

Afla mai multe despre: rednicpuriuldinamo 

viewscnt
Articole similare