Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Fotbal "şampanie" în Spania şi Italia. Atalanta a făcut scorul zilei, Roma a câştigat cu Milan. Granada e LIDER în La Liga

VIDEO Fotbal "şampanie" în Spania şi Italia. Atalanta a făcut scorul zilei, Roma a câştigat cu Milan. Granada e LIDER în La Ligagalerie foto

Serie A

Comentarii

Telekom Sport a transmis din nou meciuri spectaculoase din Serie A şi La Liga. Toate golurile zilei se văd aici.

La Liga: Granada e lider în Spania

20 de puncte după 10 meciuri, cu unul mai mult decât Barcelona şi două mai multe decât Real Madrid, ambele cu un meci mai puţin disputat. Liderul surpriză din La Liga este Granada, formaţie cu doar două înfrângeri în acest sezon. În etapa cu numărul 10, formaţia lui Diego Martinez Penas a câştigat în faţa lui Betis. A fost al 53-lea meci susţinut de tehnicianul originar din Vigo pe banca tehnică a Granadei. Doar 10 dintre ele le-a terminat cu înfrângere, alte 28 fiind câştigate. Vadillo a marcat singurul gol al meciului cu Betis, fosta sa formaţie. A fost victoria cu numărul 6 din acest campionat pentru noul lider surpriză din La Liga.

Espanyol a câştigat în aceeaşi etapă cu 1-0 pe terenul lui Levante, în timp ce Sociedad a câştigat în deplasare la Vigo, scor 1-0 cu Celta.

Sevilla a trecut cu 2-0 de Getafe pe teren propriu. Chicharito şi Ocampos au marcat golurile echipei lui Lopetegui. Sevilla e pe 5 în La Liga cu 19 puncte, iar Getafe e pe locul 11 cu 13 puncte. Rodrigo a fost înger şi demon pentru Valencia în deplasarea de la Pamplona. Internaţionalul spaniol a deschis scorul după un sfert de oră de joc, însă după alte 15 minute, şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Atacantul l-a lovit pe Estupinan şi a fost eliminat. Osasuna a egalat până la pauză. Oier a înscris. În al doilea act, gazdele au profitat de omul în plus şi au mai marcat de două ori. Garcia a punctat imediat după pauză. Cu zece minute înainte de final Estupinan a risipit emoţiile, iar Osasuna - Valencia s-a încheiat 3 la 1.

Serie A: Atalanta scorul zilei! Roma a câştigat derby-ul cu AC Milan

Roma a rupt lanţul rezultatelor slabe în faţa lui Milan. Giallorossii au intrat în avantaj la pauză. Dzeko a marcat pentru a cincea oară în acest sezon şi pentru a patra oară în poarta diavolilor milanezi. De fiecare dată când bosniacul le-a dat gol rossonerilor, echipa sa a câştigat. Formaţia lui Pioli a revenit după zece minute de la reluare. Theo Hernandez a restabilit egalitatea. Dar bucuria oaspeţilor nu a durat mult. Zaniolo a înscris al nouălea său gol pentru Roma, toate fiind marcate pe Olimpico. Gialorossii s-au impus cu 2 la 1, după patru meciuri fără succes în faţa rossonerilor. Roma s-a apropiat la un punct de Napoli, în timp ce Milan e la trei puncte de retrogradare.

Lazio a obţinut trei puncte importante pe terenul Fiorentinei. Correa a deschis scorul pentru romani după o pasă excelentă a lui Imobile. Doar şase minute au fost în avantaj oaspeţii. Chiesa a înscris pentru 1-1. În final, Immobile a înscris golul de 2-1, după o fază la care toscanii au cerut un fault. Victoria lui Lazio putea fi şi mai clară. În prelungiri, Ranieri a făcut henţ în careu şi a fost eliminat. Caicedo a ratat, iar Lazio s-a impus cu 2-1

Atalanta nu suferă de sindromul participantelor în UEFA Champions League. În timp ce toate celelalte trei au făcut egaluri, nerrazzurii au defilat cu Udinese şi au obţinut scorul de până acum al campionatului. Muriel a reuşit un hattrick, iar Ilicic a punctat şi el de două ori pentru Atalanta. Fanii au avut parte şi de o fază amuzantă. La penalty-ul din care s-a făcut 6-1, patru jucători s-au accidentat. În urma acestui rezultat, Atalanta şi-a consolidat poziţia a treia. S-a distanţat la patru puncte de Napoli.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: la ligaserie a 

viewscnt
Articole similare