Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbal spectacol în La Liga şi în Cupa Franţei la Telekom Sport. Rezumatele zilei le găseşti aici

VIDEO | Fotbal spectacol în La Liga şi în Cupa Franţei la Telekom Sport. Rezumatele zilei le găseşti aici

La Liga

Comentarii

Athletic Bilbao a câştigat deplasarea de pe Balaidos, scor 2-1, într-un meci în care internaţionalul român Cristi Ganea nu a bifat nici măcar un minut. În Cupa Franţei, Lille a trecut de Sochaux. Ambele partide au fost în direct la Telekom Sport

Inaki Williams a fost omul meciului, ”nouarul” oaspeţilor dând emoţii mari defensive galiciene pe parcursul celor 70 de minute în care a evoluat.El a marcat de altfel golul de 2-1, după ce Iker Muniain deschisese scorul pentru echipa sa, iar Fran Beltran restabilise egalitatea pentru gazde.

Pe final, Celta a avut două ocazii mari de gol prin care putea restabili egalitatea.

Victorie care înseamnă o gură de oxigen importantă pentru oaspeţi, aflaţi la cel de-al patrulea rezultat pozitiv în ultimele 5 meciuri. Bilbao face 19 puncte şi urcă pe locul 17 în clasament, în timp ce Celta Vigo e pe 14 cu 21 de puncte. Bascii au meci greu etapa viitoare, când pe San Mames vine FC Sevilla. Celta Vigo joacă în deplasare la Vallecano. 

În Cupa Franţei, Lille a trecut de Sochaux cu 1-0 după reuşita lui Luiz Araujo (min 40) şi s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei. Meciul a fost transmis în direct de Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: celta vigoathletic bilbaocristi ganeaprimera divisionla ligacupa franţeitelekom sport 

viewscnt
Articole similare