Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbal spectacol, momente de neuitat şi premii de poveste la ediţia a doua a Cupei Intercartiere

VIDEO | Fotbal spectacol, momente de neuitat şi premii de poveste la ediţia a doua a Cupei Intercartiere

Fotbal intern

Comentarii

Cupa Intercartiere Falemi Nana, cea mai mare competitie de fotbal pentru amatori din Romania, a ajuns la finalul celei de a doua ediţii. După 5 weekenduri de fotbal intens în spatele blocurilor, am creat o comunitate de peste 2500 de oameni, care înglobează: 200 de echipe înscrise în competiţie, peste 50 de vedete prezente pe parcursul desfăşurării întregului eveniment, parteneri media care ne-au fost aproape, dar şi pasionaţi ai fotbalului care s-au adunat într-o galerie şi au devenit un singur glas pentru a susţine echipele din cartierul lor.

Ultimul weekend din Octombrie a fost unul plin de emoţii şi de surprize pentru această comunitate. În ziua finalei, importante figuri din lumea fotbalului, dar şi a showbizului românesc, ne-au onorat cu prezenţa, au împărţit autografe şi s-au distrat alături de noi într-un meci amical.

Cele 40 de echipe ajunse în finală au avut şi ele parte de surprize şi premii din partea partenerilor şi a sponsorilor, fără de care  nu am fi reuşit să aducem atâta bucurie. Premiile de peste 10.000 de Euro, premiile constând în echipamente Joma, premii speciale de la Bergenbier si Cramele Liliac, biletele la meciuri importante din Liga 1 și alte premii în bani, au întreţinut atmosfera de competivitate, dar băieţii au rămas tot timpul fair-play unii faţă de alţii şi au păstrat atmosfera de fotbal de cartier, acordându-şi prin înţelegere faulturile sau loviturile libere. 

Vedetele zilei au fost invitaţii noştri: Miodrag Belodedici, Tibor Selymes, Jean Vlădoiu , Ciprian Marica ,Adrian Ilie , Daniel Pancu, Catalin Munteanu, Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, Marius Baciu, Sorin Paraschiv, Florentin Dumitru, Marian Aliuta,  Daniel Niculae, Lucian Sanmartean, Giani Kirita, Narcis Răducan, Augustin Calin, Vasile Maftei, Ovidiu Herea, Adrian Iencsi, Mircea Bornescu, Geraldo Alves, Adrian Mihalcea, Constantin Schumacher, Sabin Ilie, Iulian Miu, Iulian Stamate, Marius Stavrositu, Marian Simion, Dorel Simion, Gabi Simion, Narcisa Lecusanu, Cristina Varzaru, Robert Vîlceanu, Radu Abramescu, Macanache, Mario Moretti, Nadir, Raku, Alan & Kepa, Adrian Enache, Alb- Negru, Redacţia Times New Roman care pe lângă meciul amical, le-au oferit unor copii nevoiasi de la Centrul Social al sectorului 6 un zambet şi ne-au amintit ce înseamnă pasiunea şi performanţa, dar şi că fiecare mare campion a pornit de la “firul ierbii” si a muncit din greu. 

Fotbalul pentru ei este o pasiune, fiecare vine din domenii diferite: unii dintre ei sunt programatori, unii viitori ingineri, alţii proaspeţi absolvenţi de facultate, iar o data pe săptămână încearcă să găsească timp şi pentru puţină mişcare în grup, profitând astfel de  posibilitatea de a mai comunica şi după meci.

Afla mai multe despre: cupa intercartierenana falemijean vladoiuionel danciulescu 

viewscnt
Articole similare