Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Fotbal spectaculos în Serie A şi Bundesliga la Telekom Sport. Maxim a fost rezervă, iar Nainggolan a marcat un EURO gol

VIDEO Fotbal spectaculos în Serie A şi Bundesliga la Telekom Sport. Maxim a fost rezervă, iar Nainggolan a marcat un EURO gol

Bundesliga

Comentarii

Telekom Sport a transmis luni meciuri din Serie A şi Bundesliga.

Alexandru Maxim a intrat in prelungirile meciului pe care Mainz l-a castigat in fata lui Frankfurt. Partida a inceput cu zece minute intarziere din cauza fanilor, care au aruncat cu torţe şi fumigene în teren.

Eintracht a trecut in avantaj dupa golul lui Hinteregger, dar a ramas in inferioritate numerica inainte de pauza. Kohr a vazut rosu direct dupa un fault din postura de ultim aparator. Gazdele au profitat de omul in plus si au intors rezultatul. Onisiwo a egalat la cinci minte dupa pauza. Intrat in repriza secunda, Szalai a stabilit scorul final, Mainz-Eintracht Frankurt 2-1.

Cagliari si Sampdoria au inchis etapa a 14-a din Serie A. S-a dovedit a fi una din cele ami spectaculoase partide ale actualului sezon. Qualiarela a stabilit scorul pauzei din penalty pentru ca, dupa revenirea de la cabine Ramirez sa mareasca avantajul. Au urmat 7 minute nebune in care s-au marcat 4 goluri. Nainggolan a reusit a 4-a executie din afara careului, Quagliarela a facut 1 la 3 iar Joao Pedro a reusit dubla in 2 minute. 

Golul victoriei a venit in minutul 97 de la Cerri - scor final 4 la 3 si Cagliari este pe locul patru după ce a ajuns la 12 meciuri consecutive fara infrangere in Serie A.

Afla mai multe despre: alexandru maxim 

viewscnt
Articole similare