Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Fotbaliştii care nu vor mai fi chemaţi la naţională! Mirel Rădoi, decizie dură la începutul mandatului de selecţioner: "Noi vedem lucruri. Cei care fac asta nu vor mai fi"

VIDEO Fotbaliştii care nu vor mai fi chemaţi la naţională! Mirel Rădoi, decizie dură la începutul mandatului de selecţioner: "Noi vedem lucruri. Cei care fac asta nu vor mai fi"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi a pus piciorul în prag la naţionala României şi a anunţat că nu acceptă tenisuni în cadrul lotului pe care-l pregăteşte pentru calificarea la EURO 2020.

Meciurile din semifinalele play-off-ului se vor disputa pe 26 martie, atunci când România se va deplasa în Islanda. Finala, care se va disputa în Ungaria sau Bulgaria, va avea loc pe 31 martie. Turneul final al Campionatului European este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

Pentru a pregăti meciul cu nordicii în linişte, Rădoi a susţinut că nu va accepta fotbaliştii egoişti şi care nu se vor integra în grup. De asemenea, a vorbit şi despre presupusul conflict dintre generaţii: "Din punctul meu de vedere sunt simple discuţiile. Trebuie să înţeleagă cu toţii, indiferent de vârstă, suntem aici pentru echipa naţională. Nu e nimeni pentru el acolo prezent. Cine va crede că e prezent doar pentru el, cu siguranţă că în cel mai scurt timp va părăsi echipa naţională. Mai departe, m-aş bucura ca, dacă chiar există un conflict, acesta să producă o discuţie. Să putem să vedem care sunt problemele care au măcinat echipa naţională. Dacă asta s-a revăzut în evoluţiile lor şi în evoluţiile echipei pe teren, atunci ar fi o mare problemă şi va trebui să o rezolvăm. Cu siguranţă că prima oară când ne vom vedea, discuţiile astea le vom avea, nu va ieşi nimeni din încăpere până nu vom rezolva situaţia", a declarat Rădoi.  

Selecţionerul a susţinut şi că nu vor fi nume noi la prima acţiune a naţionalei: "E greu ca în momentul ăsta să inventăm noi anumiţi jucători, care nu au fost niciodată la echipa naţională şi să vină acum.

După ce vom vedea şi meciurile care se vor disputa, amicalele, oficialele, după aceea cât mai aproape de data convocării... Sunt anumiţi jucători care au fost convocaţi şi s-ar putea să nu fie acum. De ce? Pentru că şi noi vedem anumite lucruri, probabil sunt alţi jucători care deja, din punctul meu de vedere, vin la echipa naţională doar pentru a bifa o selecţie şi nu mai arată că pot să facă parte din echipa naţională, sunt mult prea egoişti, şi atunci nu o să mai fie la echipa naţională.", a mai spus Rădoi. 

Afla mai multe despre: mirel radoiselectioner romanianationala romanieiromania islanda 

viewscnt
Articole similare