Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbaliştii CFR-ului, exasperaţi de un jucător al Viitorului: "A prins o zi fantastică! E incredibil!"

VIDEO | Fotbaliştii CFR-ului, exasperaţi de un jucător al Viitorului: "A prins o zi fantastică! E incredibil!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi FC Viitorul au remizat alb în cel de-al doilea meci al etapei a 25-a din Liga I. Acum, pentru jucătorii lui Dan Petrescu urmează meciul tur din 16-imile Europa League cu Sevilla.

"Regretăm că nu am reuşit să câştigăm acest meci, consider că l-am controlat. Am avut vreo 6-7 ocazii clare de a marca, dar Căbuz a prins din nou o zi fantastică. Am văzut şi la celelalte meciuri, este incredibil, un portar foarte bun. Ne pare rău că nu reuşim să câştigăm şi să plecăm cu moral contra Sevillei, pentru că aveam nevoie.

Dar trebuie să ne regrupăm, să muncim mai mult la antrenament şi să facem o figură mai frumoasă în următoarele meciuri. Unde doreşte Mister, încerc să îmi fac treaba cât mai bine în linia defensivă. Unde consideră Mister că este nevoie de mine, acolo joc" , a declarat Andrei Burcă.

"Eu cred că am dominat, asta e părerea mea, mai ales în prima repriză, chiar eu am avut o ocazie foarte mare. Şi în a doua repriză tot aşa, am fost pe ei, am fost acolo, dar acum nu ştiu ce să zic. E bine totuşi că am luat un punct şi că nu am primit gol.

Eu cred că am fost buni şi asta ştie cel mai bine Mister. Acum eu ce să zic? Am făcut 0-0, noi voiam să câştigăm, pentru că aveam nevoie de trei puncte importante, dar nu avem ce să facem. Cu tot respectul pentru ei, au un joc de posesie foarte bun, dar noi am încercat să mergem sus peste ei, să punem presiune şi să nu-i lăsăm să paseze" , a spus Valentin Costache.

Afla mai multe despre: andrei burcacfr clujfc viitorul 

viewscnt
Articole similare