Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbaliştii Clinceniului şi-au pus cenuşă în cap după înfrângerea usturătoare contra Chindiei: "Am fost penibili, ne-a fost frică. N-ar trebui să ne căutăm scuze!"

VIDEO | Fotbaliştii Clinceniului şi-au pus cenuşă în cap după înfrângerea usturătoare contra Chindiei: "Am fost penibili, ne-a fost frică. N-ar trebui să ne căutăm scuze!"

Academica Clinceni

Comentarii

Eugeniu Cebotaru (35 de ani), fotbalistul Clinceniului, a reacţionat dur la finalul partidei pierdute de Academica, 1-3 cu Chindia Târgovişte la Ploieşti, şi a spus că el şi colegii săi nu au fost concentraţi pe teren şi au primit un duş rece din partea elevilor lui Emil Săndoi.

Chindia - Clinceni s-a termiant 3-1, la Ploieşti, un succes cu care târgoviştenii au acumulat 20 de puncte, cu prima victorie din ultimele cinci meciuri. Chindia Târgovişte are în continuare mari emoţii la retrogradare, fiind în continuare pe ultimul loc.

Cebotaru a fost extrem de dur la declaraţii. "Cu părere de rău, de ce ne-a fost frică, s-a întâmplat. Cred că am suferit la capitoul concentrare astăzi, relaxaţi am mers la acest meci.  Am crezut că...dar fotbalul te pedepseşte. Astăzi am primit un duş rece şi încă o dată, ne-a fost frică de chestia asta, să nu ieşim relaxaţi, la capitolul acesta a lucrat staff-ul tehnic. Ne-a preîntâmpinat că nu avem dreptul să venim aici relaxaţi, că nu o să avem nicio şansă. N-am fost prezenţi astăzi în prima repriză pe teren. Golul 3 a venit şi ne-a liniştit de tot", a spus Eugeniu Cebotaru, la Telekom Sport, completat mai apoi de Albu, care a fost şi el la fel de dur.

"Nu cred că ar trebui să căutăm scuze. Într-un cuvânt, toţi am fost penibili. Practic, nici nu ne-am prezentat la acest meci. Se pare că am fost cu gândul în altă parte, am venit relaxaţi, nu am fost conectaţi la meci şi se pare că asta ne-a costat. Ne-a ţinut Mister o şedinţă, s-a luat de noi, pentru că e ceva normal, să ne trezească un pic, pentru că ne-am salvat prea repede salvaţi", a mai spus şi Albu.



Academica Clinceni are 32 de puncte şi e pe locul opt în play-out-ul Ligii 1.

Afla mai multe despre: eugeniu cebotarualexandru albuacademica clinceniliga 1 

viewscnt
Articole similare