Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbaliştii de la Gaz Metan Mediaş sunt mulţumiţi de punctul obţinut pe Arena Naţională. "Ne bucurăm, dar cred că puteam câştiga"

VIDEO | Fotbaliştii de la Gaz Metan Mediaş sunt mulţumiţi de punctul obţinut pe Arena Naţională. "Ne bucurăm, dar cred că puteam câştiga"

Fotbal

Comentarii

FCSB şi Gaz Metan Mediaş au remizat, duminică seară, scor 2-2, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 1.

Chiar dacă au fost răsturnări de situaţie, fotbaliştii celor de la Gaz Metan sunt mulţumiţi de faptul că nu au plecat cu mâna goală de pe Arena Naţională. Ionuţ Larie a simţit pe teren neputinţa foştilor săi colegi de la FCSB, în timp ce Neluţ Roşu crede că formaţia sa merita cele trei puncte. Pe 30 iunie, Gaz Metan se va despărţi de cel puţin opt jucători, iar lotul va suferi modificări considerabile. Printre cei ce vor pleca se regăsesc titularii Fofana şi Buş, dar şi rezerva Neluţ Roşu.

"Meciul a fost unul nu prea animat, dar ultimele minute cred că au întors faţa acestui meci. Ne bucurăm că plecăm neînvinşi de aici. Indiferent ce accidentaţi a avut FCSB, e greu să iei un punct pe terenul lor. (Cum i-ai simţit pe foştii colegi de la FCSB?) I-am simţit că parcă nu mai aveau speranţe că mai pot câştiga campionatul, aşa i-am văzut eu pe teren, parcă erau trişti, nu ştiu, fără vlagă, fără prea multă luciditate, ca să spun aşa", a declarat Ionuţ Larie.

"Un meci frumos, cu multe ocazii pe sfârşit, cu un joc de contraatac, în care amândouă echipele puteau să decidă partida. Ne bucurăm că am reuşit să scoatem un punct în această seară, dar eu cred că puteam să şi câştigăm în această seară. CFR e cea mai bună echipă din acest sezon şi a dat dovadă pe teren, fiecare meci l-a câştigat şi cred că din nou, Cupa şi campionatul merg la ei. (De faptul că n-a fost în loc etapa precedentă) N-am înţeles nici eu, nici Hora. A fost o decizie, nu ştiu cine a luat decizia aceasta, s-a spus ba că avem kilograme în plus, ba că avem salarii prea mari şi vor să facă reduceri. Noi să ne bucurăm de fotbal, suntem sănătoşi, nu avem kilograme în plus şi mai am contract până pe 30 şi cred că nu o să mai continui, că o să continui altundeva", a declarat şi Neluţ Roşu.

 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare