Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbaliştii din Liga I au împărţit flori în toată ţara. Nici măcar stewardesele n-au fost uitate: "E o plăcere pentru noi"

VIDEO | Fotbaliştii din Liga I au împărţit flori în toată ţara. Nici măcar stewardesele n-au fost uitate: "E o plăcere pentru noi"

Fotbal intern

Comentarii

Fotbaliştii din Liga I au fost primii la împărţit flori. De la Craiova până la Iaşi sau Bucureşti, jucătorii au celebrat ziua femeii alături de reprezentantele sexului frumos.

"Este o zi specială, este 8 martie, iar noi ne bucurăm că avem ocazia să le oferim flori, să le facem o bucurie, pentru că se uită multe femei la fotbal" , a declarat Alexandru Băluţă.

Şi la Iaşii jucătorii au onorat Ziua Femeii. S-au înarmat cu flori pe care le-au împărţit în aeroport, inclusiv la scara avionului. Au plecat la Cluj pentru primul meci din play-off direct din cantonament. N-au mai apucat să treacă şi pe acasă. 

"Am sunat acasă, le-am urat <<La mulţi ani!>> soţiei, mamei, fetei şi vreau să le urez şi tuturor femeilor" , a spus antrenorul lui Poli Iaşi, Flavius Stoican.

Şi la Bucureşti, fotbaliştii au creat aglomeraţie. Au împărţit flori şi zâmbete într-un centru comercial.

"Pentru mine, este o plăcere. Femeile sunt importante în viaţa noastră şi, tocmai de aceea, trebuie să le oferim atenţie şi dragoste" , a spus Marius Pena.

Afla mai multe despre: iasicraiovaflavius stoicanpenabaluta 

viewscnt
Articole similare