Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbaliştii lui Gaz Metan, frustraţi de ratarea victoriei cu Hermannstadt. "Trebuia să fim mai pragmatici şi să ţinem de scor"

VIDEO | Fotbaliştii lui Gaz Metan, frustraţi de ratarea victoriei cu Hermannstadt. "Trebuia să fim mai pragmatici şi să ţinem de scor"

Fotbal

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, scor 1-1, partida cu FC Hermannstadt, într-un duel din etapa a 6-a din Liga 1. Dumitru Cardoso a deschis scorul în minutul 43, golul egalizator fiind realizat de Joalisson, în minutul 58.

"Sincer sunt un pic trist pentru că doream să câştigăm, era derby-ul Sibiului şi chiar ne-am dorit foarte mult victoria. Lucrurile chiar sunt ok din punct de vedere financiar şi am fost asiguraţi că vor fi la fel. Echipa anul trecut a fost în play off şi vrem să repetăm  această performanţă", a declarat Alexandru Buzbuchi, unul dintre cei mai buni jucători de la Gaz Metan în această după-amiază.

"Putem să zicem că trebuia să fim mai pragmatici şi să ţinem de scor, am avut 1-0, am deschis scorul şi trebuia să fim mai maturi puţin, să fragmentăm jocul în anumite momente şi să fim mai atenţi pe faza defensivă, să nu luăm gol aşa de uşor. Avem un nou antrenor, încearcă să ne implementeze noi trasee, un nou sistem de joc, încercăm să punem în practică ce antrenăm, dar uneori trebuie să ştim şi să suferim. S-a spus şi cred în proiectul acesta că o să fie unul foarte bun, ne-au dat asigurări că aşa se va întâmpla, acum a venit un nou antrenor şi e foarte bună atmosfera", a declarat şi Mihai Butean.

"Un punct frustrant dar şi ei au făcut un meci bun, aşa că un egal e bun pentru ambele echipe. Mie îmi place să ating mult mingea, când trec 2-3 minute fără minge înnebunesc",  a completat şi marcatorul golului gazdelor, Dumitru Cardoso.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare