Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbaliştii lui Hagi cer o schimbare urgentă la echipă: "Nu mai merge aşa". De ce se ia Ţîru de adversarele Viitorului

VIDEO | Fotbaliştii lui Hagi cer o schimbare urgentă la echipă: "Nu mai merge aşa". De ce se ia Ţîru de adversarele Viitorului

Farul Constanța

Comentarii

Vlad Achim crede că parcursul modest din ultima vreme este cauzat de faptul că echipele rivale au început să contracareze uşor jocul trupei lui Hagi.

Viitorul s-a întors în timp cu un an. La fel ca în 2018, după un început de sezon bun, a pierdut din turaţie spre sfârşitul anului atunci când şi-a pus în pericol prezenţa în play-off. 
 
"De ceva timp se pare că acest joc de posesie şi presiune al nostru nu mai funcţionează foarte bine. Cred că acest lucru ne-a adus în această situaţie grea. Avem probleme pentru calificarea în play-off, dar sperăm în perioada de iarnă să reglăm lucrurile. Puteam fi mai sus. Am ajuns aici din cauza noastră, au fost meciuri pe care le-am tratat lejer. Am pierdut puncte importante şi dacă la un momentdat chiar ne gândeam la titlu, acum situaţia s-a schimbat destul de mult şi e destul de complicată" recunoaşte Vlad Achim. 
 
Viitorul nu a ratat niciodată play-off-ul de când Liga I se joacă după acest sistem. În primăvară, constăneţenii mai au de jucat împotriva celor de la Poli iaşi, U Craiova, CFR Cluj şi Academica Clinceni. 
 
"Este vorba de constanţa în joc, să îţi doreşti să fii la fiecare meci mai bun, să ai ambiţia ta. Cred că aici suferim deocamdată. În ultimul timp, exceptând meciul cu Steaua, toate echipele s-au retras în jumătatea lor, ne-au aşteptat. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar acesta este un joc foarte simplu, ce fac adversarele, să stai să aştepţi un contraatac, noi vrând mereu să atacăm. Este tactica lor, o respectăm. Sunt multe echipe care joacă aşa în fotbalul mondial şi nu cred că ăsta este motivul" a declarat şi Bogdan Ţîru. 
 

Afla mai multe despre: viitorulhagiachimţîruplay-off 

viewscnt
Articole similare