Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbaliştii lui Hermannstadt, dezamăgiţi după înfrângerea în faţa celor de la Viitorul "Dacă eram puţin mai atenţi, puteam scoate un rezultat de egalitate"

VIDEO | Fotbaliştii lui Hermannstadt, dezamăgiţi după înfrângerea în faţa celor de la Viitorul "Dacă eram puţin mai atenţi, puteam scoate un rezultat de egalitate"

Superliga

Comentarii

Fotbaliştii lui Hermannstadt sunt dezamăgiţi după înfrângerea, cu 2-1, împotriva celor de la Viitorul. După meci, Scărlătache şi Opruţ au făcut declaraţii despre partida de la Constanţa.

Fotbaliştii lui Hermannstadt sunt dezamăgiţi după înfrângerea cu Viitorul

Hermannstadt a pierdut cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Viitorul, în meciul restant, din etapa cu numărul 12. Fotbaliştii clubului din Sibiu sunt dezamăgiţi după înfrângerea pe care au suferit-o astăzi. După meci Scărlătache şi Opruţ au vorbit despre partida pe care au avut-o la Constanţa. 

"Dacă eram puţin mai atenţi, puteam scoate un rezultat de egalitate, nu ştiu dacă ar fi fost meritat, dar până la urmă scopul scuză mijloacele. Noi am venit să luăm punct sau puncte aici pentru că aveam mare nevoie.", a spus Scarlătache.

Fotbalistul celor de la Hermannstadt a mai vorbit despre penalty-ul neacordat, despre situaţia financiară de la club, dar şi despre fostul său club, Dinamo.

"Era la 1-1, dacă ni se acorda penalty, altfel terminam acest meci. Din punct de vedere financiar, totul este bine, n-avem de ce să ne plângem.", a mai spus Scărlătache.

"Practic pentru noi fiecare meci e foarte important, nu ne mai permitem să pierdem puncte. Vom face tot posibilul să scoatem maximum de la meciul cu Dinamo. Îl vom trata foarte serios, şi noi suntem într-o situaţie foarte grea şi orice meci e ca o finală.", a declarat fostul fotbalist al lui Dinamo.

În meciul dintre Viitorul şi Hermannstadt, pentru oaspeţi, a marcat Opruţ, iar acesta a fost primul său gol în Liga 1.

"Sunt fericit pentru primul meu gol în Liga 1, dezamăgit pentru că n-am reuşit să luăm puncte pe fază defensivă am făcut un meci destul de bun, au jucători cu calitate, nu e uşor să te aperi împotriva lor.  Dacă eram puţin mai atenţi, plecam cu un punct. A dat un super gol cum doar cu noi dă Ciobanu.", a declarat Opruţ după meci.

 

Afla mai multe despre: hermannstadt viitorul 

viewscnt
Articole similare