Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Fotbalistul crescut de FC Porto, reuşită superbă pentru Gaz Metan. Ce a declarat Ricardo Valente după meci

VIDEO Fotbalistul crescut de FC Porto, reuşită superbă pentru Gaz Metan. Ce a declarat Ricardo Valente după meci

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Atacantul portughezul Ricardo Valente a marcat al doilea gol al echipei sale în partida cu Poli Iaşi.

Valente a driblat superb la marginea careului de 16 metri, a pătruns şi l-a executat cu sânge rece pe portarul moldovenilor.

Ricardo Valente (29 de ani) a sosit la Gaz Metan Mediaş în 2020, după ce a evoluat ultima dată la Tondela, în Portugalia.

Ricardo este născut la Porto şi crescut în academia celor de la FC Porto, timp de cinci ani. A jucat la formaţii modeste din Portugalia până în 2015 când a ajuns să îmbrace tricoul formaţiei Vitoria Guimaraes. A mai evoluat pentru Leixoes, Feirense sau Maritimo, iar prima experienţă în străinătate a bifat-o la Hatta, în Emirate.

La Mediaş a fost adus anul trecut la iniţiativa lui Jorge Costa. Cotat la 250 de mii de euro, Valente a marcat două goluri pentru Gaz Metan şi a oferit trei pase decisive în 11 meciuri.

”Sunt 3 puncte foarte importante. Echipa e într-un moment bun. Cel mai important e că am câştigat şi să continuăm această serie pozitivă. Aceste victorii sunt foarte importante pentru că trebuie să câştigăm, mai ales acasă. Cardoso era un jucător important, dar noi lucrăm în echipă, clar că vreau să dau goluri, dar trebuie să joc pentru echipă, asta e cel mai important” a mărturisit Valente, după meci.

Afla mai multe despre: ricardo valentegaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare