Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbalistul de la CFR care s-a supărat că nu joacă. Petrescu: "E afectat, ţin foarte mult la el!" + s-a întors degeaba Manea? "A fost Messi când era U21, echipă e făcută"

VIDEO | Fotbalistul de la CFR care s-a supărat că nu joacă. Petrescu: "E afectat, ţin foarte mult la el!" + s-a întors degeaba Manea? "A fost Messi când era U21, echipă e făcută"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) a vorbit, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Viitorul, despre situaţia a doi jucători importanţi de la CFR Cluj, Adi Păun (24 de ani) şi Cristian Manea (22 de ani). Ambii nu joacă titulari în echipa "Bursucului" din cauza regulii U21 din Liga 1, care obligă cluburile să folosească în primul "11" doi fotbalişti sub 21 de ani.

Întrebat despre situaţia lor, Petrescu a spus despre Păun că este supărat pentru că nu mai joacă şi a acuzat faptul că a fost scos din formă de suspendarea primită de la Comisia de Disciplină a FRF, pe care Super Dan o consideră nedreaptă. Antrenorul CFR-ului spune că încearcă să-i dea încredere lui Păun, dar crede că fotbalistul e supărat.

"E afectat de această regulă. Poate dacă nu era această regulă cu U21 juca titular. Poate. Eu îi dau mare încredere, a fost şi căpitanul echipei, e un jucător la care eu ţin foarte mult. Pentru că e valoros. Cred că e supărat, eu le zic să fie supăraţi la jucătorii care nu joacă dar pozitiv. Sper din tot sufletul să ajungă la echipa naţională pentru că atunci când a fost a meritat. Şi ştiţi şi voi de ce nu a mai fost, pentru că a fost suspendat nemeritat când era în formă maximă", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Manea s-a întors în Gruia de la FCSB

În ceea ce-l priveşte pe Cristi Manea, fundaşul dreapta care s-a întors la CFR după o experienţă ratată la FCSB, Petrescu spune că "a fost Messi" când era U21. Acum, antrenorul spune că deja echipa este formată, iar acestuia îi va fi greu să prindă primul "11".

"El a fost Messi când era U21. Pentru că în momentul când tu trebuia să foloseşti un U21, nu doi ca acum, noi am avut acelaşi jucător. Nu cred că a fost vreo echipă să aibă acelaşi jucător. Când a ieşit din această regulă, a plecat de la CFR şi s-a întors în momentul când echipa era făcută, nu am primit gol", a mai spus Dan Petrescu.

În toate competiţiile acestui sezon, Adi Păun a jucat 28 de meciuri, a marcat de şase ori şi a livrat opt pase de gol la CFR Cluj. În ceea ce-l priveşte pe Manea, cel abia revenit, fundaşul dreapta a jucat destul de puţin la FCSB: a prins doar 337 de minute în patru partide.

Afla mai multe despre: dan petrescuadi pauncristi maneacfr cluj 

viewscnt
Articole similare