Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbalistul pe care Ionuţ Popa a vrut să-l bată la Ploieşti, taxat şi de un coechipier: ”A fost puţin indolent”

VIDEO | Fotbalistul pe care Ionuţ Popa a vrut să-l bată la Ploieşti, taxat şi de un coechipier: ”A fost puţin indolent”

Liga 2

Comentarii

FC Petrolul a remizat, joi, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu UTA Arad, în primul meci din etapa a XVIII-a a Ligii a II-a. Gazdele au condus cu 1-0, au rămas în zece jucători şi au fost conduse apoi cu 2-1 după golurile lui Ciprian Rus. Acesta l-a taxat şi el la final, discret, pe Norbert Janos, fotbalistul care l-a scos din sărite pe antrenorul Ionuţ Popa.

Norbert Janos a fost jucătorul care l-a iritat pe Ionuţ Popa. Antrenorul a fost un car de nervi la finalul partidei şi a vrut să-l bată pe Janos: ”Acest individ, Janos, care va disparea imediat de la această echipă l-am băgat de atâtea ori, i-am dat şanse. Aţi văzut acum, era 2-1, l-am introdus pe teren şi el a stat pe teren” a explicat antrenorul arădenilor la finalul partidei. 

Autor al unei ”duble” în poarta ploieştenilor, Rus nu şi-a iertat nici el coechipierul: ”Astăzi nu a fost ziua lui, a fost puţin indolent. Probabil că a avut nişte sarcini de respectat şi nu le-a respectat, pentru că i s-a cerut să coboare mai mult, chiar dacă eram cu un om în plus. Nu s-a achitat de sarcini astăzi si repet, astăzi nu a fost ziua lui” a declarat fostul fotbalist al Dunării Călăraşi la finalul partidei.

În urma acestui rezultat, Petrolul egalează liderul Concordia Chindia la puncte, 39, şi îl depăşeşte provizoriu în clasament, datorită golaverajului.

UTA rămâne pe locul 10, cu 24 de puncte.

Afla mai multe despre: utapetrolulliga 2telekom sport 

viewscnt
Articole similare