Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbalul din Bundesliga a revenit cu 16 goluri. SPECTACTOL total oferit de BVB, Hertha şi Gladbach! Toate golurile se văd AICI

VIDEO | Fotbalul din Bundesliga a revenit cu 16 goluri. SPECTACTOL total oferit de BVB, Hertha şi Gladbach! Toate golurile se văd AICI

Bundesliga

Comentarii

Bundesliga a revenit la Telekom Sport, iar spectacolul tipic campionatului german şi-a făcut din nou loc. Borussia Dortmund a făcut un meci excelent contra rivalei Schalke 04. Toate rezumatele se văd aici

Noua stea a fotbalului european a fost cel care a marcat primul gol al revenirii Bundesliga. Haaland a deschis scorul la o jumătate de oră de la startul derby-ului dintre Borussia Dortmund şi Schalke. În finalul primei părţi, Guereiro a dublat avantajul gazdelor. Imediat după pauză, Thorgen Hazard a făcut 3-0 pentru Borussia, după o nouă fază frumoasă a galben negrilor. Portughezul Guerreiro a înschis tabela şi a stabilit cel mai mare scor în favoarea Borussiei în înfruntările cu Schalke din ultimii 30 de ani. Echipa lui Lucien Favre s-a apropiat la un punct de liderul Bayern, care joacă duminică, de la ora 19, pe terenul lui Union Berlin.

În schimb, Leipzig, o altă pretendentă la titlu în Germania, a făcut un nou pas greşit. Taurii au remizat pe teren propriu în partida cu Freiburg. Oaspeţii au deschis scorul cu 10 minute înainte de pauzăm prin Gulde. Leizig a reuşit egalarea abia în final. Danezul Poulsen a punctat, iar echipa din estul Germaniei a bifat al treilea egal consecutiv şi este la patru puncte de liderul Bayern.

Wolfsburg a urcat pe loc de cupe europene în Bundesliga, după ce s-a impus la limită pe terenul lui Augsburg. Lupii au deschis scorul înainte de pauză prin Steffen. Cu antrenorul Heiko Herrlich băgat în carantină chiar înaintea meciului, Augsburg a revenit excelent de la cabine. Jedvaj a restabilit egalitatea. Gazdele puteau trece chiar în avantaj, dar reuşita lui Uduokhai a fost anulată după analiza VAR. La cealaltă partă, Mehmedi a fost şi el aproape de gol, dar bara a salvat-o pe Augsburg. Oaspeţii au dat lovitura în prelungiri. Ginczek a marcat şi a dus-o pe Wolfsburg pe locul şase în clasament.

Hertha a făcut instrucţie cu Hoffenheim, la debutul lui Bruno Labbadia pe banca tehnică. Cunha a ratat singura mare ocazie a primei părţi, unu la unu cu Baumann.

Deschiderea scorului a venit după mai puţin de un sfert de oră din repriza a doua. Akpoguma şi-a trimis mingea în proprie poartă. După alte două minute, Ibisevic a pus capăt emoţiilor pentru Hertha. Scorul final, 3-0 pentru berlinezi, a fost stabilit de Cunha, iar Hertha s-a distanţat la opt puncte de zona retrogradării.

Gladbach a intrat şi ea în lupta pentru titlu, după o victorie fără emoţii la Frankfurt. Plea a marcat după numai 37 de secunde cel mai rapid gol de la reluarea fotbalului în Germania. După încă şase minute, Thuram a înscris şi el pentru Gladbach şi a stabilit scorul pauzei, 2-0. Borussia a scăpat de emoţii în partea a doua. Bensebaini a marca din penalty. Eintracht a alergat în căutarea golului de onoare şi a fost până la urmă răsplătită. Andre Silva a stabilit scorul final, 3-1 pentru Gladbach , care a urcat pe poziţia a treia, la trei puncte de Bayern.

Rezultate complete

  • Borussia Dortmund - Schalke  4-0
  • RB Leipzig - Freiburg 1-1
  • Hoffenheim - Hertha  0-3
  • Augsburg - Wolfsburg  1-2
  • Fortuna Dusseldorf - Paderborn  0-0
  • Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach   1-3 

Rezumatele zilei din Bundesliga

Program Bundesliga duminică şi luni la Telekom Sport

Duminică, 17 mai
FC Köln - Mainz 16:30 (Telekom Sport 1)
Union Berlin - Bayern Munchen 19:00 (Telekom Sport 1)

Luni, 18 mai
Werder Bremen - Bayer Leverkusen 21:30 (Telekom Sport 1)

Afla mai multe despre: rezumate bundesliga 

viewscnt
Articole similare