Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Fotbalul nu este singura pasiune a lui Craioveanu! A devenit patron de restaurant, dar va ocoli bucătăria!

VIDEO  Fotbalul nu este singura pasiune a lui Craioveanu! A devenit patron de restaurant, dar va ocoli bucătăria!

Inedit

Comentarii

Gică Craioveanu şi-a inaugurat restaurantul din Craiova! Partener de afaceri îi este Nicolae Calancea, dar şefa este soţia portarului de la Dunărea Călăraşi, Iuliana. ”Ocho” este numele restaurantului, unde Craioveanu îi aşteaptă pe oltenii lui Mangia să sărbătorească măcar un trofeu la finalul sezonului.

Până să se hotărască să devină antrenor, Gică Craioveanu se ocupă de afaceri. Cea mai nouă investiţie este un restaurant situat chiar în centrul Craiovei. ”Ocho” a fost inaugurat oficial, iar Craioveanu ştie cum să-şi atragă clienţii. A adus reţete din Spania, unde mai deţine un restaurant. Întrebat dacă îşi va pune şi şorţul de bucătar, Craioveanu a oferit o declaraţie spumoasă: 

”Eu? Dacă vrei să mori de foame, ai încredere în mine. (Dai foc la clădire?) La clădire nu ştiu, la bucătărie sigur. În afară de clătite, ştiu să fac paste, orez şi ceva carne la grătar, atât, foarte, foarte puţine lucruri, dar nu mor copiii de foame când vin pe la mine, aşa că sunt fericit”.

Oltenii nu vor avea nici onoarea de a fi serviţi de marele Gică Craioveanu. Fostul internaţional nu s-ar da la o parte de la munca grea, dar are o mare problemă. ”O să încerc, dar sincer, o să-mi fie foarte greu, pentru că nu mă pricep şi mi-e frică să nu-mi tremure degetele”,  a declarat Craioveanu. 

În schimb, cei care vor trece pragul restaurantului, vor avea ce vedea. Pereţii sunt acoperiţi cu tricouri ale unor foşti mari jucători, cum ar fi Zidane sau Figo. Nu lipsesc însă nici tricourile lui Craioveanu, de la Villarreal sau Getafe, dar nici tricoul în care acesta a jucat la echipa naţională. În plus, clienţii vor primi bonus poze cu autograful lui Craioveanu. Primii care au avut parte de această răsplată au fost jurnaliştii prezenţi la deschidere. Aceştia nu au ratat ocazia de a glumi cu fostul internaţional, care dădea autografe pe poze din tinereţe. 

”Păr mult, brunet, creţ...

Acum sunt o gloabă bătrână.

Gică, aveai mai mult păr aici. 

Eu am spus că mi-a căzut părul când jucam la San Sebastian, că ploua 270 de zile pe an şi-mi dădea numai în creştet”.

Afla mai multe despre: craioveanurestaurantochocalancea 

viewscnt
Articole similare