Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Fotbalul nu mai e plăcere. Poţi să te îmbolnăveşti!”. Mărturisirea şocantă a unui fotbalist din Liga 1

VIDEO | ”Fotbalul nu mai e plăcere. Poţi să te îmbolnăveşti!”. Mărturisirea şocantă a unui fotbalist din Liga 1

Superliga

Comentarii

Ştefan Bărboianu a făcut o declaraţie emoţionantă la finalul partidei dintre Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti, meci care practic o trimite în Liga 2 pe echipa ilfoveană.

”Dezamăgirea e foarte mare şi nu e de la meciul acesta. Cu timpul, cu meciurile care au trecut s-a tot strâns frustrare, s-a strâns răutate, s-au strâns prea multe. Din păcate, fotbalul trăit de unii jucători nu mai e numai plăcere, poţi să te şi îmbolnăveşti. Stresul e destul de mare şi supărările după astfel de partide sunt foarte mari” a spus fostul internaţional român la finalul meciului cu Dinamo.

”Cum de multe ori am avut clipe frumoase în fotbal, din păcate acum la noi au venit şi clipele acestea. Trebuie să acceptăm realitatea, noi jucătorii am adus echipa în această situaţie” a mai declarat Bărboianu la finalul partidei care duce practic Chiajna în Liga a doua.

”E dureros, pentru că nu m-am gândit niciodată. Am şi patru ani la Concordia, cu bune, cu rele, cu satisfacţii. Am avut absolut toate condiţiile pentru a rămâne în Liga I, din păcate când am intrat pe teren nu am putut să rezolvăm mai mult” a mai spus fundaşul dreapta.

Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Montini ’60 şi R. Jaadi ’75. Tot sâmbătă, Poli Iaşi şi Hermannstadt au remizat, scor 1-1. Vineri, FC Botoşani s-a impus cu 1-0 în meciul de acasă cu Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: ştefan bărboianuchiajna 

viewscnt
Articole similare