Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO&FOTO | Adi Mutu i-a băgat în şedinţă pe dinamoviştii eligibili pentru naţionala de tineret: ”Ne-a explicat nişte lucruri”

VIDEO&FOTO | Adi Mutu i-a băgat în şedinţă pe dinamoviştii eligibili pentru naţionala de tineret: ”Ne-a explicat nişte lucruri”galerie foto

Superliga

Comentarii

Adi Mutu a ţinut să aibă o discuţie cu jucătorii lui Dinamo pe care-i are în vedere pentru naţionala de tineret. Robert Moldoveanu şi Ricardo Grigore spun că a fost o întâlnire onorantă pentru ei.

Adi Mutu se află în această perioadă în Spania, unde îi urmăreşte pe jucătorii pe care vrea să-i cheme la naţionala de tineret. Selecţionerul României U21 este cazat în acelaşi hotel în care stau şi dinamoviştii şi ţinut cu această ocazie să poarte o discuţie cu cei care sunt eligibili pentru tineret.

Robert Moldoveanu spune că, în primul rând, s-a simţit onorat să poarte o discuţie cu Adi Mutu: ”(Cum e să staţi cu selecţionerul în hotelul?) Pentru mine e o mândrie să-l văd la antrenamentele noastre, să stau de vorbă cu el. A fost unul dintre cei mai mari jucători români”, a declarat Robert Moldoveanu pentru Telekom Sport.



Ricardo Grigore susţine că Mutu le-a explicat filosofia pe care vrea să o aplice la naţionala de tineret:

”Da, am avut o scurtă şedinţă cu el, ne-a explicat nişte lucruri în mare, a trecut prin toate. Am înţeles filozofia dânsului şi acum depinde de noi, să zic aşa. Depinde de noi cum vom juca, ce evoluţii vom avea. Rămâne la aprecierea dânsului. Contează jocul pe care îl practicăm, să respectăm ce ne spune antrenorul şi să punem în practică ce facem la antrenamente. E foarte important, acumulăm foarte multă oboseală şi trebuie să fim inteligenţi, să nu riscăm vreo accidentare ceva pentru că e timpul foarte scurt până la începerea campionatului”, a declarat Ricardo Grigore pentru Telekom Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare