Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO & FOTO EXCLUSIV Noua ocupaţie a Alexandrei Dulgheru o să te surprindă! ”Mulţumesc Divinităţii că am descoperit acest talent!”

VIDEO & FOTO EXCLUSIV Noua ocupaţie a Alexandrei Dulgheru o să te surprindă! ”Mulţumesc Divinităţii că am descoperit acest talent!”galerie foto

Diverse

Comentarii

Una dintre cele mai talentate jucătoare de tenis ale României, Alexandra Dulgheru şi-a descoperit o nouă pasiune.

Sportiva noastră pictează şi restaurează icoane şi se declară extrem de fericită cu acest nou hobby.

Alexandra Dulgheru şi-a explicat pasiunea, în exclusivitate pentru Telekom Sport: ”Este o mare pasiune pentru mine. Când pictez, mă relaxez. Este un hobby care mă ajută să mă dezvolt şi să mă regăsesc. Mulţumesc sincer Divinităţii că mi-am descoperit acest talent” a declarat sportiva noastră.

În urmă cu 9 ani, Alexandra Dulgheru a fost prima tenismenă din România noului val care a pătruns în Top 30 WTA. Ea şi-a trecut atunci în palmares două titluri WTA, ambele la Varşovia.

În vârstă de 31 de ani, Alexandra ocupă în prezent locul 886 WTA. Cea mai bună clasare a sa a fost locul 26 în aprilie 2011. La turneele de mare şlem, cea mai bună performanţă a sportivei originare din Bucureşti a fost turul trei, atins atât la Australian Open, cât şi la French Open, Wimbledon sau US Open.

GALERIE FOTO


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alexandra dulgheru 

viewscnt
Articole similare