Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO + FOTO | Frumuseţea unui gol marcat la Campionatul Mondial! Ce-au făcut croaţii, după reuşita lui Mandzukici din prelungirile meciului cu Anglia

VIDEO + FOTO | Frumuseţea unui gol marcat la Campionatul Mondial! Ce-au făcut croaţii, după reuşita lui Mandzukici din prelungirile meciului cu Angliagalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

În minutul 109, Mario Mandzukici profită de somnolenţa lui Stones şi Maguire şi îl învinge pe Pickford. Se face 2-1 pentru Croaţia. Avea să fie suficient pentru a ajunge în finala Cupei Mondiale. După gol, croaţii au fost la un pas să accidenteze un fotoreporter.

Mexicanul Yuri Cortez e în spatele porţii engleze, în a doua repriză de prelungiri a semifinalei dintre Croaţia şi Anglia. Trage de zor poze şi încearcă să prindă cele mai bune cadre. Momentul lui avea să vină în minutul 109, imediat după reuşita lui Mandzukici.

Croaţii vin să se bucure alături de fanii din peluză. E nebunie generală, iar Cortez e prins sub grămada de bucurie a croaţilor. N-are timp să se vaite. Chiar de acolo, căzut sub fotbalişti, face poze fără oprire.

Mandzukici şi Rakitici îl ajută să se ridice, în timp ce Vida îl pupă părinteşte. Croaţia a ajuns în finala CM 2018. Yuri a ajuns, în sfârşit, în faţa camerelor, nu doar în spatele lor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: croatiamandzukicigolcampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare